Is het tijd voor een nieuwe website voor je reisbureau? We geven drie bruikbare tips voor een succesvolle website.
Je bestaande website is meer dan ooit een essentieel verlengstuk van je reiskantoor. Maar kan je bestaande website nog voldoende beantwoorden aan de hedendaagse noden van je klanten? Of ben je als moderne reisprofessional wel nog tevreden van je website?
Is je website gebruiksvriendelijk genoeg voor je klanten?
Is je website gevuld met relevante en recente content? En kunnen klanten makkelijk contact opnemen, een afspraak maken of een reisaanvraag indienen?
Kan je zelf makkelijk je website aanvullen en onderhouden?
Ben je niet altijd zeker van een positief antwoord op deze vragen? Dan is het misschien toch tijd voor een nieuwe website voor je reisbureau.
Met talrijke reisagenten die ook zakelijke accounts starten op sociale media, is er geen twijfel mogelijk dat platformen zoals Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn essentieel zijn geworden voor de marketing en verdere groei van reisbureaus.
Hoewel accounts voor sociale media zeker krachtige hulpmiddelen zijn voor je reisbureau, is er waarde in een website die sociale media gewoon niet kunnen bieden.
Een eigen website voor je reisbureau heeft een waarde die sociale media gewoon niet kunnen bieden.
Door de coronacrisis werd je website meer dan ooit een essentieel verlengstuk van je reiskantoor. Het is dan ook dé manier geworden hoe klanten je altijd kunnen bereiken en bezoeken.
Zorg voor een gebruiksvriendelijk afsprakensysteem in je nieuwe website, dat maakt van je website de digitale toegangsdeur die je koppelt aan de troeven van een persoonlijk gesprek.
Vandaag zijn structuur en inhoud – of content – erg belangrijk voor de website van je reisbureau.
Zeker voor een website die bedoeld is als online visitekaartje en 24/7 de digitale toegangsdeur is tot je reiskantoor.
Alle grote, succesvolle internetspelers verbeteren hun online business voortdurend. Omdat ze beseffen dat een website niet zomaar een website is. Je website is je business.
Tijd dus om het achterliggende proces dat die bedrijven zo succesvol maakt over te nemen: onderzoeken, experimenteren en meten. Elke dag opnieuw.
Omdat alles altijd beter kan.