Doordachte digital marketing voor toerisme & hospitality

Digital marketing op maat van toerisme en hospitality. Voor onder andere reisbureaus, touroperators, toeristische diensten … We bereiken steeds je doelgroep met de beste content, op de beste manier en het best gekozen moment. Voor de beste resultaten.

Onder andere deze klanten vertrouwden op KoomBana Bay voor hun digital marketing

Contacteer Axel

Wil je graag ook een doordachte digital marketing op maat van jouw kmo?

Inspirerende content marketing die klanten overtuigt van jouw reisonderneming

SEO en contentoptimalisatie

Door het gebruik van de juiste zoekwoorden en het creëren van kwalitatieve content, zorgen we ervoor dat je website beter wordt gevonden door zoekmachines zoals Google. Om te zorgen voor meer bezoekers en potentiële klanten voor je reisbureau of bedrijf. 

Bovendien kan goede content bijdragen aan het opbouwen van een sterke merkidentiteit van je reismerk en het vertrouwen van je doelgroep. Vertrouw je SEO toe aan ons om je online succes te vergroten en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Copywriting en storytelling

Met behulp van aantrekkelijke teksten en verhalen versterken we jouw online aanwezigheid en trekken we de aandacht van je doelgroep. We zorgen voor meer relevante bezoekers op je website en mogelijke klanten voor je reismerk. 

Door middel van effectieve copywriting kunnen we de boodschap die je wil brengen op een heldere en overtuigende manier overbrengen. En met behulp van inspirerende storytelling delen we je merkidentiteit op een emotioneel niveau met je doelgroep. We zorgen dat we de kracht van copywriting en storytelling voor je bedrijf volledig kunnen benutten.

OpVakantie! Dat is jouw all-inclusive contentmarketingtool

OpVakantie! helpt onafhankelijke reisbureaus en reisorganisatoren, toeristische diensten, cruisemaatschappijen, hotels, airlines … om vakantiegangers te inspireren voor een volgende reis. Met inspirerende content als kant-en-klare communicatie. 

Contentmarketing voor touroperators en reisaanbieders

Doe je reisaanbod opvallen met unieke storytelling

Zet je reisaanbod eens anders in de kijker. Door middel van effectieve copywriting kunnen we je reisaanbod op een heldere en overtuigende manier overbrengen. En met behulp van inspirerende storytelling delen we je reismerkidentiteit op een emotioneel niveau met je doelgroep.

Efficiënt meer dan 15.000 reizigers per dag bereiken

Je reisaanbod op een efficiënte manier digitaal verspreiden? Dankzij 

Betaalbare e-mail marketing & nieuwsbrieven die je doelgroep activeren

Betaalbaar en gericht je online aanwezigheid versterken

E-mail marketing is een van de meest betaalbare en effectieve manieren om je online aanwezigheid te versterken. Door het versturen van aantrekkelijke e-mails aan je doelgroep, trekken we meer bezoekers naar je website en werven we mogelijke klanten voor je bedrijf. 

Koombana Bay gebruikt MailChimp als tool voor succesvolle e-mail marketingcampagnes. Met behulp van MailChimp kunnen we eenvoudig aantrekkelijke e-mails ontwerpen en versturen. Bovendien kunnen we het succes van elke campagne meten en aan de hand daarvan je strategie aanpassen. Overweeg dus zeker e-mail marketing als onderdeel van je digitale marketingstrategie om je online succes te vergroten.

Contacteer Axel

Wil je graag ook een doordachte digital marketing op maat van jouw kmo?

Contacteer Axel

Wil je graag ook een doordachte digital marketing op maat van jouw kmo?

Sociale Media Marketing

Vergroot vertrouwen en loyaliteit van je klanten

Door middel van social media versterken we je online aanwezigheid en komen we in contact komen met je doelgroep via het juiste kanaal. Bovendien helpen we met social media marketing het vertrouwen en de loyaliteit van je klanten te vergroten. 

Met onze kant-en-klare social media posts zorgen we voor een waardevolle aanvulling op je social media marketing strategie. Deze posts zijn al vooraf door ons ontworpen en bevatten aantrekkelijke afbeeldingen en teksten die je meteen kunt gebruiken om je volgers te inspireren en te informeren. Dit kan een efficiënte manier zijn om uw social media marketing inspanningen te ondersteunen en zo je online succes te vergroten.

Bespaar tijd en middelen met kant-en-klare posts

Bovendien kan het gebruik van onze kant-en-klare social media posts je tijd en middelen besparen. In plaats van zelf te moeten zoeken naar afbeeldingen en teksten, kan je meteen aan de slag gaan met de posts die al voor je klaar staan. Hiermee helpen we je om regelmatig(er) te posten op social media zonder dat dit te veel inspanning of tijd kost. 

Efficiënte digital marketing met succes

Digital marketing is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle online strategie, ook voor reisbureaus. Door middel van digitale marketingtechnieken kunt u uw online aanwezigheid versterken en uw doelgroep bereiken.

Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van social media om je reisbureau te promoten, het creëren van aantrekkelijke content om je reismerk te versterken en het versturen van e-mails naar mogelijke klanten. Bovendien kan je met behulp van zoekmachineoptimalisatie (SEO) ervoor zorgen dat je website beter wordt gevonden door zoekmachines en zo meer bezoekers naar je site trekken. 

Overweeg digitale marketing dus zeker als een belangrijk onderdeel van je online strategie om jouw reisbureau te laten groeien.