Waar komt onze naam KoomBana Bay vandaan?

Hoe we bij de naam KoomBana Bay komen? En wat het betekent? Het zijn vragen die we vaak gesteld krijgen. Het is een naam met een bijzonder persoonlijk verhaal dat – jaren nadat de hemel totaal onverwacht op ons hoofd was neergestort – de voorbode van een nieuw leven was.

Lees verder »
Crisiscommunicatie

10 tips voor crisiscommunicatie

Een crisis komt altijd onverwacht. En in toerisme hebben we er de afgelopen jaren al heel wat meegemaakt. Het positieve nieuws is dat het vroeg of laat wel weer normaliseert, maar intussen moet je er wel door. Steek je kop niet in het zand en laat je klanten niet aan hun lot over.

Lees verder »
De kracht van memorabele momenten

De kracht van memorabele momenten

We hebben ze allemaal, van die momenten die je je hele leven lang herinnert, terwijl je de meeste zaken die je doet even snel weer vergeten bent. Niet alle momenten in ons leven zijn gelijkwaardig. Een simpele vaststelling waar we weinig mee doen.

Lees verder »
Blog - Train je leervermogen | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

Train je talenten

Laat jezelf en je medewerkers groeien, want volgens werkgeversorganisatie Agoria bestaat de helft van de jobs in 2030 vandaag nog niet. Combineer die voorspelling met …

Lees verder »

Reismomenten die er toe doen

De aankoop van een reis is allesbehalve een lineair aankoopproces. Integendeel, het is eerder een proces van micromomenten, verspreid over een soms lange tijd …

Lees verder »