Advies

Marketing voor kmo’s? Doe een beroep op KoomBana Bay voor professioneel marketing- & communicatieadvies op maat van je kmo, en krijg tot 30% van de kostprijs terugbetaald via de kmo-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Komt jouw onderneming in aanmerking voor de subsidie?

Business Model Canvas

Het Business Model Canvas van Alex Osterwalder laat toe om jouw onderneming met slechts negen basisbouwstenen te omschrijven. Je onderneming staat of valt namelijk met een sterk uitgewerkt businessmodel. Met dit model voor strategisch management creëren we een nieuw bedrijfsmodel of brengen we je bestaande in kaart.

Koombana Bay is een door Flanders DC erkende Business Model Innovation Expert.

Ontwikkeling Identiteit

Na een grondige analyse van je huidige situatie brengen we alle mogelijke processen in kaart. Via een gestructureerde en doordachte methodiek, staan we je bij met creatieve suggesties en concrete voorstellen. We adviseren meteen over hoe je elke vooruitgang kan implementeren. En bezorgen je een schriftelijke leiddraad.

Wil je ook de juiste richting uit met je onderneming?

Herpositioneren

(Her)positioneren is relevant voor alle ondernemingen. Of je nu beter zichtbaar wil worden of vooral je onderscheidend vermogen benadrukken.

We zoeken samen het antwoord op een heleboel vragen. Welke koers wil je met jouw onderneming varen? Hoe krijg je jouw doelgroep in beweging?

Afhankelijk van jouw vraagstuk helpen we je met het bepalen van de juiste strategie, zodat je de juiste richting op gaat. Van kleine verandering tot grote make-over.

KMO-portefeuille

De subsidies van de kmo-portefeuille krijgt je als je een beroep doet op een erkend dienstverlener. KoomBana Bay is een erkende dienstverlener voor de pijler ‘Advies’ (erkenningsnummer DV.A219938).

Ontdek voorbeelden van wat gesubsidieerd advies inhoudt

Krijg dankzij Koombana Bay financiële steun voor diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren

Doet je een beroep op onze diensten voor advies? Dan krijgt je 20 tot 30% van jouw factuur gefinancierd door de Vlaamse Overheid. Voor communicatieadvies kan dat tot 7.500 euro steun per jaar.

Lees alle details over de KMO-portefeuille

VVR logo

Geassocieerd Lid Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw

Gelauwerd Finalist Vlerick KMO-Challenge 2016

Erkend Business Model Innovation Consultant

We bekijken de zaken graag eens anders. Lees onze blog:

Reismomenten die er toe doen

De aankoop van een reis is allesbehalve een lineair aankoopproces. Integendeel, het is eerder een proces van micromomenten, verspreid over een soms lange tijd … …

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?

Wij zoeken het graag samen met je uit. 

Hoe kunnen we helpen?

Laat je telefoonnummer achter. We luisteren graag naar je communicatievragen en geven je gericht advies.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid