Marketingadvies voor kmo's

Verhelderend advies voor de strategische marketing van jouw kmo

Doe een beroep op KoomBana Bay voor professioneel marketing- & communicatieadvies op maat van je kmo,  en krijg tot 30% van de kostprijs terugbetaald via de kmo-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Deze klanten kregen al een professioneel marketing- en communicatieadvies

Business Model Canvas

Het Business Model Canvas van Alex Osterwalder laat toe om jouw onderneming met slechts negen basisbouwstenen te omschrijven. Je onderneming staat of valt namelijk met een sterk uitgewerkt businessmodel. Met dit model voor strategisch management creëren we een nieuw bedrijfsmodel of brengen we je bestaande in kaart.

Koombana Bay is een door Flanders DC erkende Business Model Innovation Expert.

Ontwikkeling Identiteit

Na een grondige analyse van je huidige situatie brengen we mogelijke bouwstenen van je merkidentiteit in kaart om je onderneming toekomstgericht verder te ontwikkelen of lanceren. 

Via een gestructureerde en doordachte methodiek, staan we je bij met creatieve suggesties en conceptvoorstellen omtrent on- en offline marketing- en communicatiemogelijkheden. 

We bespreken de voorgestelde opties vanuit verschillende oogpunten en adviseren je meteen over hoe je elke vooruitgang kan implementeren. Op basis van de verworven inzichten maak je als ondernemer uiteindelijk de voor jou meest aangewezen keuzes. We verwerken ongoing je feedback. 

Dit resulteert uiteindelijk in een leiddraad en conceptvoorstel dat je vervolgens makkelijk concreet kan implementeren. 

Wil je ook de juiste richting uit met je onderneming?

We bekijken graag samen wat de beste aanpak is voor jouw project.

Dienstverlener voor de KMO-Portfeuille
VVR logo
Geassocieerd Lid Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw
Gelauwerd Finalist Vlerick KMO-Challenge 2016
Erkend Business Model Innovation Consultant

Komt jouw onderneming in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille?

On- en Offline (Her)positioneren

(Her)positioneren is relevant voor alle ondernemingen. Of je nu beter zichtbaar wil worden zowel digitaal als fysiek, je onderscheidende troeven wil benadrukken en je service on- en offline wil verbeteren.

We zoeken samen het antwoord op een heleboel vragen. Welke koers wil je met jouw onderneming varen? Hoe krijg je jouw doelgroep in beweging? Hoe zit het met de vindbaarheid en inrichting van je digitale en fysieke winkel? Welke on- en offline mogelijkheden zijn er nog om je service verder te ontwikkelen.     

Afhankelijk van jouw vraagstuk helpen we je met het bepalen van de juiste strategie en de vertaling van een toekomstgericht business model naar de gepaste concepten en communicatiedragers zodat je de juiste richting op gaat. Van kleine verandering tot grote make-over on- en offline.

KMO-portefeuille

De subsidies van de kmo-portefeuille krijgt je als je een beroep doet op een erkend dienstverlener. KoomBana Bay is een geregistreerd dienstverlener voor de dienst ‘Advies’ (registratienummer DV.A219938).

Ontdek voorbeelden van wat gesubsidieerd advies inhoudt

Krijg dankzij Koombana Bay financiële steun voor diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren

Doe je een beroep op onze diensten voor advies? Dan krijg je 20 tot 30% van jouw factuur terug betaald door de Vlaamse Overheid. Voor communicatieadvies kan dat tot 7.500 euro steun per jaar.

Lees alle details over de KMO-portefeuille

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?