Onze klanten

Al onze klanten zijn referenties waar we trots op zijn.

Deze leuke klanten behaalden fijne resultaten met onze hulp

Mira Tours is een reisbureau in Vlaams-Brabant. Voor je eerste stap naar de wereld, stap je naar dé reisreferentie in de regio Haacht.

2 Travel is een reisbureau in Putte. Je kan er terecht voor een citytrip, een rondreis op maat tot vliegvakanties met het hele gezin.

Linda, al jaren actief als reisagent, koopt het huis van de buren en wenst er een vakantiewoning en/of woning voor expats van te maken.

Peru besliste om een Commercial Office te openen in Brussel met als opdracht zich te promoten als aantrekkelijke toeristische bestemming.

Andere KMO's actief in toerisme

Een hele waaier aan KMO’s en dienstverleners leven -deels- van toerisme. Toeristen bezoeken, eten, genieten, kopen, … Elke ervaring telt of het nu lekker tafelen, heerlijk slapen, fantastisch schoppen, excursies doen, … betreft.

Hoe trek jij on- en offline de aandacht van bezoekers?  Via je website of social media? Maar ook via opvallend drukwerk? Aan ideeën vast geen gebrek, een tekort aan tijd en handen des te meer. Daarom zijn wij er. 

We kunnen je wat extra capaciteit op communicatievlak bezorgen. En doordat KoomBana Bay 100% gespecialiseerd is KMO’s actief in toerisme staan we met zo goed als al je partners in contact. Op die manier kunnen we je communicatieplannen vlot en kostenefficiënt realiseren, en kan jij alle aandacht aan je klanten schenken.

 

Hoe kunnen we helpen?

Laat je telefoonnummer achter. We luisteren graag naar je communicatievragen en geven je gericht advies.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid