Betaalbare websites en online communicatie

Met KMO's in toerisme en hospitality als specialiteit

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke nieuwe website?
Of extra marketing-support om je nieuwsbrieven met de gewenste regelmaat te maken en te verzenden?

Deze klanten kregen al een gebruiksvriendelijke website omdat ze beroep deden op ons

Een gebruiksvriendelijke website die je meteen kan gebruiken

Traditioneel krijg je een ‘lege’ technische doos opgeleverd van webbouwers. Je hebt een website, maar is die wel gebruiksvriendelijk ingericht, ingevuld met relevante content en kunnen klanten makkelijk contact opnemen of een aanvraag doen?

Expertise door 100% focus op toerisme

Wat zet je in je digitale vitrine? Hoe deel je je digitale winkelschappen in? En hoe kan je ongoing makkelijk zelf content toevoegen en publiceren? Doordat we 100% focussen op toerisme werken we continu aan oplossingen voor nieuwe uitdagingen in onze sector. Daarom kunnen we je heel concreet adviseren en op weg helpen met gebruiksvriendelijke en betaalbare mogelijkheden. 

We kunnen ook zorgen voor relevante inhoud

We maken niet enkel websites, we kunnen meteen ook zorgen voor passende inhoud. Zo is je website nog beter vindbaar en relevanter voor de gewenste doelgroep. Vandaag is content eigenlijk het belangrijkste onderdeel van je website, zeker voor een website die bedoeld is als online visitekaartje en 24/7 digitale toegangsdeur tot je reiskantoor. Makkelijk vindbaar zijn en vlot contact kunnen opnemen, een afspraak maken of een aanvraag doen zijn cruciaal. 

Wil je ook een gebruiksklare website?

Benieuwd hoe jouw onderneming het vandaag online doet?

Een website die aangepast is aan jouw noden én die van je klanten

Door de coronacrisis wordt je website meer dan ooit een essentieel verlengstuk van je onderneming. Het is de manier hoe klanten je bereiken en bezoeken.

Website voor reisbureaus

We integreren een gebruiksvriendelijk afsprakensysteem in je website, dat maakt van je website de digitale toegangsdeur die je koppelt aan de troeven van een persoonlijk gesprek.

Website voor B&B, Hotels of logies

We kunnen je bestaande reserveringssysteem integreren in je nieuwe website. Nog geen reserveringssysteem? Dan zorgen we dat je gasten je moeiteloos kunnen contacteren.

Wil je ook een gebruiksklare website?

Hoe we je helpen met de online communicatie van jouw onderneming

Traffic, Leads & Afspraken genereren

Na het hebben van een digitaal uitstalraam is traffic genereren de grootste uitdaging.

Trek nieuwe bezoekers met inhoud die er toe doet

We kunnen niet alleen je website vullen, we kunnen die ook ongoing mee up-to-date houden met inhoud die er toe doet. Zo trek je nieuwe websitebezoekers aan. Ben je bijvoorbeeld een reisbureau? Gezien we nauw samenwerken met de meeste toonaangevende reisaanbieders, hebben we ook toegang tot de meest recente informatie die we op je website kunnen plaatsen.

Krijg meer terugkerende bezoekers

We zorgen bijvoorbeeld voor gedetailleerde landingspagina’s met toegewijde onderwerpen. Door te linken uit je nieuwsbrief zorgen we voor meer terugkerende bezoekers. 

We helpen je ook graag met gepaste storytelling voor je blogberichten.

Wil je ook meer leads krijgen via je website?

Copywriting & SEO

Als specialist in contentcreatie en door onze jarenlange ervaring met digitaal contentbeheer, kunnen we dankzij de open source mogelijkheden die WordPress biedt in combinatie met o.a. MailChimp en Facebook, twee vliegen in één klap aanbieden.

E-mail nieuwsbrieven en sociale media

Schakel ons in als verlengstuk van je team. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven regelmatig de deur uitgaan. We updaten meteen ook je website en activeren je social-media-kanalen. Kortom, hands-on e-marketing support op het ritme waarmee je eigenlijk wenst te communiceren. Zo kan jij je tijd besteden aan je klanten.

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?

Wij zoeken het graag samen met je uit. 

Onze tools

tools-logo-wordpress

Wat hosting van websites betreft, zijn we erkend reseller van Combell, eveneens een Gents bedrijf, absolute marktleider wat hostingdiensten betreft in de Benelux en dé beste 24/7 support die er bestaat. Zo kunnen we je met een gerust gemoed een perfect werkende webinfrastructuur bieden, die meegroeit met de behoeften van je onderneming.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid