Betaalbare Online Communicatie

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke nieuwe website? Of wat extra marketing-support om je nieuwsbrieven met de gewenste regelmaat te maken en te verzenden?

Een (nieuwe) website mét inhoud

Traditioneel krijg je een ‘lege’ technische doos opgeleverd van webbouwers. Je hebt een website, maar dient die nog volledig zelf te vullen met relevante content. Een karwei dat al vlug even omvangrijk blijkt als het bouwen van de website zelf.

Wij maken dus niet enkel websites, we zorgen ook voor relevante inhoud.

Vandaag is content eigenlijk het belangrijkste onderdeel van je website, zeker voor een inspiratiesite. Wat zet je in je digitale vitrine? Hoe deel je je digitale winkelschappen in? En hoe kan je ongoing content toevoegen en publiceren?

Traffic genereren

Na het hebben van een digitaal uitstalraam is traffic genereren de grootste uitdaging.

We vullen niet alleen je website, we houden die ongoing up-to-date met inhoud die er toe doet. Gezien we nauw samenwerken met de meeste toonaangevende reisaanbieders, hebben we ook toegang tot recente informatie.

We zorgen bijvoorbeeld voor gedetailleerde landingspagina’s met toegewijde onderwerpen. Door te linken uit je nieuwsbrief zorgen we voor terugkerende bezoekers. 

We helpen je ook graag met gepaste storytelling voor je blogberichten.

Wil je ook meer traffic op je website?

Website-Brasschaattravel

Online communiceren met je reiskantoor of reismerk?

  • Analyse & advies digitale zichtbaarheid
  • Set-up gebruiksvriendelijke websites​
  • Contentbeheer websites & social media
  • Opmaak & verzenden newsletters
  • Doelgerichte betaalbare marketingcampagnes

Copywriting & SEO

Als specialist in contentcreatie en door onze jarenlange ervaring met digitaal contentbeheer, kunnen we dankzij de open source mogelijkheden die WordPress biedt in combinatie met o.a. MailChimp en Facebook, twee vliegen in één klap aanbieden.

E-mail nieuwsbrieven en sociale media

Schakel ons in als verlengstuk van je team. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven regelmatig de deur uitgaan. We updaten meteen ook je website en activeren je social-media-kanalen. Kortom, hands-on e-marketing support op het ritme waarmee je eigenlijk wenst te communiceren. Zo kan jij je tijd besteden aan je klanten.

Enkele klanten waarvoor we al websites maakten

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?

Wij zoeken het graag samen met je uit. 

Onze tools

tools-logo-wordpress

Wat hosting van websites betreft, zijn we erkend reseller van Combell, eveneens een Gents bedrijf, absolute marktleider wat hostingdiensten betreft in de Benelux en dé beste 24/7 support die er bestaat. Zo kunnen we je met een gerust gemoed een perfect werkende webinfrastructuur bieden, die meegroeit met de behoeften van je onderneming.