Betaalbare Online Communicatie

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke nieuwe website? Of wat extra marketing-support om je nieuwsbrieven met de gewenste regelmaat te maken en te verzenden?

In 't kort

Naast het bouwen van je website zorgt Koombana Bay ook voor relevante content die zorgt dat klanten de weg vinden naar jouw digitaal uitstalraam. 

Als verlengstuk van je team verspreiden we doelgericht content via online kanalen op een door jouw gekozen ritme.

Contacteer ons voor een gesprek

  • Analyse & advies omtrent je digitale zichtbaarheid
  • Set-up nieuwe gebruiksvriendelijke websites
  • Opmaak & verzenden newsletters
  • Contentbeheer websites & social media
  • Doelgerichte betaalbare e-marketingcampagnes

Digitaal uitstalraam

Je kan er uiteraard niet naast in je marketing-mix om ook een digitaal uitstalraam te hebben. Dat is intussen voor iedereen wel duidelijk. Maar velen hebben inmiddels ook al de ervaring dat het hebben van een website maar een eerste stap is. Het vullen van je website en die ongoing up-to-date houden met relevante inhoud is een tweede belangrijke pijler. En als je dit allemaal al voor mekaar hebt, dan wacht je nog de grootste uitdaging: traffic genereren.

Nieuwe websites

Traditioneel krijg je een ‘lege’ technische doos opgeleverd van webbouwers. Je hebt een website, maar dient die nog volledig zelf te vullen met relevante content. Een karwei dat al vlug even omvangrijk blijkt als het bouwen van de website zelf. Maar vandaag eigenlijk het belangrijkste onderdeel van je website is, zeker voor een inspiratiesite. Wat zet je in je digitale vitrine? Hoe deel je je digitale winkelschappen in? En hoe kan je ongoing content toevoegen en publiceren?

Copywriting & SEO

Als specialist in contentcreatie en door onze jarenlange ervaring met digitaal contentbeheer, kunnen we dankzij de open source mogelijkheden die WordPress biedt in combinatie met o.a. MailChimp en Facebook, twee vliegen in één klap aanbieden.

E-mailing en sociale media

Schakel ons in als verlengstuk van je team. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven regelmatig de deur uitgaan. We updaten meteen ook je website en activeren je social-media-kanalen. Kortom, hands-on e-marketing support op het ritme waarmee je eigenlijk wenst te communiceren. Zo kan jij je tijd besteden aan je klanten.

Onze tools

tools-logo-wordpress

Wat hosting van websites betreft, zijn we erkend reseller van Combell, eveneens een Gents bedrijf, absolute marktleider wat hostingdiensten betreft in de Benelux en dé beste 24/7 support die er bestaat. Zo kunnen we je met een gerust gemoed een perfect werkende webinfrastructuur bieden, die meegroeit met de behoeften van je onderneming.

Benieuwd wat jouw onderneming uniek kan maken?

Wij zoeken het graag voor je uit. Zodat jij kan focussen op je klanten.

Of vraag eerst om meer info via +32 476 89 53 26