2 Travel

2 Travel is een reiskantoor in Putte. Je kan er terecht voor een citytrip, een rondreis op maat tot vliegvakanties met het hele gezin.

Voor 2 Travel leverden we volgende diensten:

Voor reisbureau 2 Travel stond een betaalbare en  gebruiksvriendelijke website al langer op het verlanglijstje. Geen lege doos, maar al gevuld met inspirerende copy en sprekende beelden. Afgestemd op het cliënteel van 2 Travel.

Door de integratie van een ‘In de kijker’ module kunnen Nadia en Annelies nu makkelijk zelf mee de content beheren.

En op momenten dat ze er niet toekomen, is het ook voor ons makkelijk om nieuwe informatie snel en efficiënt toe te voegen. 

Aantrekkelijke promoties, nieuwe brochures en interessante vakantienieuwtjes kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Gewoon de voorgedefinieerde velden invullen en het artikel verschijnt automatisch in de huisstijl van het reisbureau. 

Door het aanklikken van de gewenste categorieën verschijnen de artikels waar bezoekers ze verwachten. Rondreizen op de pagina rondreizen, cruises bij cruises enzovoort. Zo vindt elke bezoeker meteen de juiste info

Terugkerende bezoekers krijgen de weg naar de nieuwste reisinformatie hapklaar voorgeschoteld. Lezers van de nieuwsbrief komen rechtstreeks op de nieuwe landingspagina’s.

Reisnieuws delen via hun Facebookpagina gaat ook heel vlot. Gewoon de url in een Facebookbericht plakken en in enkele seconden wordt een aantrekkelijke post gegenereerd. 

 

Homepagina website reisbureau 2 Travel

Mobiele website reisbureau 2 Travel

Wil jij ook een website met resultaat?

We bekijken graag wat voor jou de beste aanpak is.