Betaalbare websites voor kmo's actief in toerisme en hospitality

We bieden betaalbare en gebruiksvriendelijke websites voor kmo’s. Geen lege doos, maar al gevuld met inspirerende teksten en sprekende beelden. 

De website die je nodig hebt,
voor de reisonderneming die je wil zijn.

Onder andere deze klanten vertrouwden op KoomBana Bay voor hun website

We realiseerden al websites voor meer dan 50 reiskantoren

Functionele websites voor reisbureaus, reisagenten en alle reisprofessionals

Betaalbaar, gebruiksklaar en vlot te raadplegen

Als reisbureau wil je een betaalbare en gebruiksvriendelijke website. Geen lege doos, maar al gevuld met inspirerende teksten en sprekende beelden. 

Afgestemd op je huidig cliënteel en toekomstige klanten. KoomBana Bay zorgt dat je website gebruiksklaar is en vlot te raadplegen op elk toestel.

Je inhoud vlot zelf beheren (of efficiënt laten beheren)

We zorgen dat je aantrekkelijke reispromoties, reisverslagen, nieuwe brochures en interessante vakantienieuwtjes eenvoudig kan toevoegen. 

Door de integratie van onze ‘In de kijker’ of digitale brochure module kan je namelijk als reisagent makkelijk zelf de inhoud beheren. Gewoon de voorgedefinieerde velden invullen en het artikel verschijnt automatisch in je huisstijl

En op momenten dat je er zelf niet toekomt, is het ook voor ons, als extern communicatiespecialist, makkelijk om nieuwe informatie snel en efficiënt toe te voegen. 

Geïnteresseerde klanten vinden wat ze zoeken

We zorgen dat je artikels verschijnen waar bezoekers ze verwachten. Rondreizen op de pagina rondreizen, cruises bij cruises enzovoort. Zo vindt elke bezoeker meteen de juiste info

Want als potentiële en geïnteresseerde klanten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken zorgt dat voor meer reisaanvragen en boekingen.

Terugkerende bezoekers krijgen de weg naar de nieuwste reisinformatie hapklaar voorgeschoteld. Lezers van je nieuwsbrief komen rechtstreeks op de nieuwe landingspagina’s.

Contacteer Axel

Wil je graag ook een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website?

Dankzij onze focus op en ervaring met toerisme

Met deze handige functies specifiek voor je reisbureau website

Reisaanvraagformulier

Verzamel meer online reisaanvragen en verwerk ze op een gestructureerde manier

Digitale brochures

Je brochures altijd online raadpleegbaar via je eigen digitale brochure bib

Reizen in de kijker

Je favoriete reisaanbod, eigen groepsreizen of promoties makkelijk in de kijker

Eventbeheer

Verzamer op een overzichtelijke manier de inschrijvingen van je presentatieavonden

Je krijgt een website die resultaten oplevert

Doordat we focussen op toerisme en hospitality werken we continu aan creatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen in onze sector.

Daarom kunnen we je heel concreet adviseren en op weg helpen met gebruiksvriendelijke en betaalbare mogelijkheden. En krijg je steeds een resultaatgerichte website.

Ook deze reiskantoren vertrouwden op KoomBana Bay voor hun website

Krijg 5 GRATIS Quick Wins

Hoe goed scoort jouw website vandaag?

Kom te weten hoe goed je website het vandaag doet, dankzij onze Koombana Bay Web Check. Een GRATIS scan van je website.

Op maat gemaakte websites voor touroperators en niche-reisaanbieders

Op maat van je reisaanbod en reismerk

Als reisorganisatie wil je een betaalbare en gebruiksvriendelijke website. Geen lege doos, maar al gevuld met inspirerende copy en sprekende beelden. Afgestemd op je huidig cliënteel en toekomstige klanten. KoomBana Bay zorgt dat je website gebruiksklaar is en vlot te raadplegen op elk toestel.

Je aanbod makkelijk zelf beheren

We zorgen dat je aantrekkelijke reispromoties, reisverslagen, nieuwe brochures en interessante vakantienieuwtjes eenvoudig kan toevoegen. Door de integratie van onze ‘In de kijker’ module kan je namelijk als reisagent makkelijk zelf de inhoud beheren. Gewoon de voorgedefinieerde velden invullen en het artikel verschijnt automatisch in de huisstijl van je reismerk. 

En op momenten dat je er niet toekomt, is het ook voor ons, als extern communicatiespecialist, makkelijk om nieuwe informatie snel en efficiënt toe te voegen. 

Geïnteresseerde klanten vinden wat ze zoeken

Door het aanklikken van de gewenste categorieën verschijnen je artikels waar bezoekers ze verwachten. Rondreizen op de pagina rondreizen, cruises bij cruises enzovoort. Zo vindt elke bezoeker meteen de juiste info.  Want als potentiële en geïnteresseerde klanten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken zorgt dat voor meer reisaanvragen en boekingen.

Terugkerende bezoekers krijgen de weg naar de nieuwste reisinformatie hapklaar voorgeschoteld. Lezers van de nieuwsbrief komen rechtstreeks op de nieuwe landingspagina’s.

Axel

Contacteer Axel

Wil je graag ook een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website?