Inspirerend Drukwerk

Van een stylo tot een gebouw, van een visitekaartje tot een werfdoek. Van idee over ontwerp en creatie tot productie en distributie of installatie. We helpen je graag van a tot z om inspirerend uit te pakken.

In 't kort

Het digitale is uiteraard niet meer weg te denken, maar de menselijke factor en tastbare communicatie biedt ook nog altijd zijn bewezen voordelen voor de klant. Zelfs meer en meer terug. Ieder medium heeft zijn unieke troeven. Een moderne klant apprecieert net die mix van mekaar versterkende on- en offline communicatie. Vergeet dus zeker niet om je website en diensten ook offline te promoten.

Contacteer ons voor een gesprek

  • Print: Magazines – Brochures – Flyers – Postkaarten – Posters
  • Huisstijldocumenten: Visitekaartjes – Reisdocumenten – Geschenkbonnen – Enveloppen
  • Banners & Vlaggen, Stickers & Belettering: Roll-ups – Standen – Autobelettering – Gebouwen – Behang – Beachvlaggen – ...
  • Promo-gifts & Event-communicatie: Promokledij – Relatiegeschenken – Allerlei

Sta versteld van wat offline mogelijk is

Van een stylo tot een gebouw, van een visitekaartje tot een werfdoek. Van idee over ontwerp en creatie tot productie en distributie of installatie. We helpen je graag van a tot z om inspirerend uit te pakken.

Of vraag eerst om meer info via:
 +32 476 89 53 26

Duurzaam drukwerk

Voor drukwerk werken we samen met de meest duurzame, en qua prijs-kwaliteit een van de beste drukkerijen van Vlaanderen. Het volledige drukproces: van prepress en druk, tot afwerking en levering is bovendien 100% CO2-neutraal.

Direct Mailing

We kunnen niet alleen aantrekkelijke papieren dragers ontwikkelen en produceren, maar meteen ook de distributie verzorgen: van bus-aan-bus-bedeling, direct mailing naar een aangeleverde adressenlijst tot selectie van adressen op basis van geografische en socio-demografische parameters.

Gratis Verjaardagsmagazine

Een jubilee in ‘t verschiet? Wist je dat we mogelijk gratis een verjaardagsmagazine kunnen ontwikkelen?

Goed, goedkoop én duurzaam drukwerk bestellen

Bij KoomBana Bay bundelen we graag de krachten en expertise. Zo kunnen we schaalvoordelen genereren waarvan al onze klanten en partners kunnen genieten. Heb je goed, goedkoop én duurzaam drukwerk nodig? Hieronder maakten we een selectie van enkele voor de reissector courante zaken. 

Jouw drukwerk bestellen bij onze leverancier kan je snel en makkelijk via de links hieronder

Digitaal drukwerk voor kleine oplages

tot maximum 100 ex.

Stijlvol ‘klassiek’ drukwerk

aangewezen vanaf min. 100 ex.

Opmaak nodig?

Iets anders nodig? Opmaak? Roll-up banner? Beachvlaggen? Gadget? Grootformaat visual? Autobelettering? … We helpen je graag verder.