Inspirerend Drukwerk

Alle tastbare communicatie voor jouw kmo

Van stylo tot gebouw, van visitekaartje tot werfdoek. We helpen je graag van a tot z om inspirerend uit te pakken. Van idee over ontwerp en creatie tot productie en distributie of installatie.

Voor deze klanten realiseerden we al succesvolle drukwerkopdrachten

Logo & huisstijl

Je logo is een van de eerste dingen die je klanten van jouw reismerk, bedrijf of reiskantoor zien. Nog voor het eerste contact krijg je dus al een grote kans om een goede indruk te maken. Wie communiceert in een eigen huisstijl, doet dat op een herkenbare en consistente manier. En dat werkt vertrouwen.

We leveren graag de huisstijldragers voor je reiskantoor of -merk. Van visitekaartjes, briefpapier tot bagagelabels

Banners, belettering en promomateriaal

Affiches, spandoeken en panelen maken je reisbureau of reismerk aanwezig in het straatbeeld. Voertuigbelettering verplaatst je communicatie bovendien van hier naar daar, met een groter bereik als resultaat. 

Folder, flyers, uitnodigingen, ...

Klein drukwerk is hét verlengstuk van wat je online en mondeling verkondigt. Via verschillende kanalen op dezelfde nagel kloppen blijft een goede manier om je doelgroep te informeren en te verleiden

Organiseer je een infoavond of ander evenement? Het juiste drukwerk ondersteunt de visibiliteit en herkenbaarheid van je event.

Lees hoe we Mira Tours geholpen hebben met versterkende on- en offline communicatie voor een cruiseinfoavond

Heb je ook al gedacht aan dit drukwerk voor je reisbureau of reismerk?

Inspiratiemagazines en brochures

Je aanbod aantrekkelijk in de kijker zetten? Kwalitatief drukwerk is een slimme manier om bij je doelgroep tot in de huiskamer binnen te geraken. En daar te blijven.

Want inspiratiemagazines en kwalitatieve brochures worden niet snel weggegooid. Integendeel, ze belanden vaak op de salontafel en worden meermaals doorbladerd.

Klanten waarvoor we al eigen magazines maakten

Distributie en direct mailing

We verzorgen ook de distributie van je drukwerk: van bus-aan-bus-bedelingdirect mailing naar een aangeleverde adressenlijst tot selectie van adressen op basis van geografische en socio-demografische parameters.

Je klanten bereiken via direct mailing is namelijk ook onmisbaar in je communicatiemix. Een persoonlijke brief in de brievenbus wordt namelijk bijna altijd geopend. En gelezen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid