KoomBana Bay is een fier en eigenzinnig Gents communicatiebureau, gespecialiseerd in toerisme en hospitality.

We helpen kmo’s die (deels) leven van bezoekers graag met betaalbare communicatie, zowel on- als offline. Van gebruiksvriendelijke websites en nieuwsbrieven vol creatieve content, tot inspirerend drukwerk van a tot z. Marketingadvies nodig of krachten bundelen om samen de visibiliteit te versterken? Je kan rekenen op een team van experten en de beste leveranciers.  Want ook al werken we in een globale wereld, we geloven sterk in het bundelen van krachten en expertise met de meest kwalitatieve talenten en partners van bij ons. 

Wat we doen

Schakel ons in als verlengstuk van je team. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven regelmatig de deur uitgaan. We kunnen meteen ook je website updaten of vernieuwen en je social media activeren. Kortom, relevante hands-on e-marketing support op het ritme dat jij wenst.

Als ervaren architect van communicatie kunnen we je helpen een toekomstgericht actieplan op te stellen. We hebben een methodiek in 3 stappen ontwikkeld, die zowel door Flanders DC als de KMO-portefeuille werd erkend. Zo geniet je tot 30% subsidies.

Ook offline verzorgen we graag je visibiliteit. Het digitale is uiteraard niet meer weg te denken, maar tastbare communicatie heeft ook nog altijd zijn bewezen voordelen. Zelfs meer en meer terug. Een klant apprecieert nog het meest de mix van mekaar versterkende on- en offline communicatie. We komen graag in actie om jouw drukwerk te realiseren.

Ons team van experten staat voor je klaar :

Het verhaal van KoomBana Bay en de wilde dolfijnen

De foto die we gebruiken op onze homepagina is genomen in het échte KoomBana Bay in West-Australië. In 2008 hebben we er als vrijwilliger meegewerkt in het Dolphin Discovery Center. De baai van KoomBana is een bijzondere unieke plaats. Je kan er wilde dolfijnen vanaf het strand spotten. En als je kniehoog in het water staat zwemmen ze soms zelfs langs je benen heen. Toch ligt KoomBana Bay off the beaten track.

Om meerdere redenen leek KoomBana Bay ons een gepaste naam voor ons communicatiebureau gespecialiseerd in toerisme. Lees hier waarom »

Het échte Koombana Bay in West-Australië

Blog - Train je leervermogen | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

Train je talenten

Laat jezelf en je medewerkers groeien, want volgens werkgeversorganisatie Agoria bestaat de helft van de jobs in 2030 vandaag nog niet. Combineer die voorspelling met …

Lees verder »

Nood aan marketingadvies of creatie en productie voor
doeltreffende on- en offline communicatie?

Wij zoeken het graag samen met je uit. 

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid