Een fier en eigenzinnig Gents communicatiebureau

Gespecialiseerd in toerisme en hospitality.

We helpen kmo’s die (deels) leven van bezoekers graag met betaalbare communicatie, zowel on- als offline. Van gebruiksvriendelijke websites en nieuwsbrieven vol creatieve content, tot inspirerend drukwerk van a tot z. Marketingadvies nodig of krachten bundelen om samen de visibiliteit te versterken? Je kan rekenen op een team van experten en de beste leveranciers.  Want ook al werken we in een globale wereld, we geloven sterk in het bundelen van krachten en expertise met de meest kwalitatieve talenten en partners van bij ons. 

Wat we doen

Verlengstuk van je team

Schakel ons in als verlengstuk van je team. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven regelmatig de deur uitgaan. We kunnen meteen ook je website updaten of vernieuwen en je social media activeren. Kortom, relevante hands-on e-marketing support op het ritme dat jij wenst.

Architect van je communicatieplan

Als ervaren architect van communicatie kunnen we je helpen een toekomstgericht actieplan op te stellen. We hebben een methodiek in 3 stappen ontwikkeld, die zowel door Flanders DC als de KMO-portefeuille werd erkend. Zo geniet je tot 30% subsidies.

Je visibiliteit verzorgen we ook offline

Ook offline verzorgen we graag je visibiliteit. Het digitale is uiteraard niet meer weg te denken, maar tastbare communicatie heeft ook nog altijd zijn bewezen voordelen. Zelfs meer en meer terug. Een klant apprecieert nog het meest de mix van mekaar versterkende on- en offline communicatie. We komen graag in actie om jouw drukwerk te realiseren.

Ons team van experten staat voor je klaar :

Het échte Koombana Bay in West-Australië

Het verhaal van KoomBana Bay en de wilde dolfijnen

De foto die we gebruiken op onze homepagina is genomen in het échte KoomBana Bay in West-Australië. In 2008 hebben we er als vrijwilliger meegewerkt in het Dolphin Discovery Center. De baai van KoomBana is een bijzondere unieke plaats. Je kan er wilde dolfijnen vanaf het strand spotten. En als je kniehoog in het water staat zwemmen ze soms zelfs langs je benen heen. Toch ligt KoomBana Bay off the beaten track.

Om meerdere redenen leek KoomBana Bay ons een gepaste naam voor ons communicatiebureau gespecialiseerd in toerisme. Lees hier waarom »

Extra tijd of handen nodig voor je communicatie?

We bekijken graag samen wat de beste aanpak is voor jouw project.

Reisagenten zijn terug! Groeiende populariteit bij Millennials en Gen Z

Volgens Business Insider willen Millennials en Gen Z grote reizen maken. Maar die willen ze zelf niet plannen. De …

Waarom is investeren in klantenbinding zo belangrijk als marketingstrategie?

Het klinkt vanzelfsprekend dat reizen verkopen aan goede, bestaande, loyale klanten makkelijker is dan aan nieuwe onbekende klanten.Het blijkt …

Een goede website voor reisagenten? Die is even overtuigend als jezelf!

Op zoek wat een goede website voor reisagenten nodig heeft om te overtuigen? KoomBana Bay geeft 3 tips om …

Concrete voorbeelden van onze diensten

Samenwerkingsdiensten

Meer bereiken door krachten te bundelen? Gebruik OpVakantie!

Digitale diensten

strategische diensten

Je meerwaarde terug op scherp stellen? Met steun van de KMO-portefeuille?

drukwerk diensten

Hoe trek je de aandacht offline? Wat geef je mee aan je klanten?

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?