Extra tijd of handen nodig om te communiceren
op het ritme dat jij wenst?

Als reisprofessional wil je ook wel eens meer communiceren naar je klanten. Op regelmatige basis een nieuwsbrief versturen bijvoorbeeld. Of een eigen travel magazine realiseren? Aan ideeën vast geen gebrek, een tekort aan tijd en handen des te meer. Daarom zijn wij er. 

We kunnen je wat extra capaciteit op communicatievlak bezorgen. En doordat KoomBana Bay 100% gespecialiseerd is in toerisme staan we met zo goed als al je leveranciers in contact. Op die manier kunnen we je communicatieplannen vlot en kostenefficiënt realiseren, en kan jij alle aandacht aan je klanten schenken.

Wat we al realiseerden voor:

Mira Tours

Reisbureau

Je meerwaarde als reisagent terug op scherp stellen? Met steun van de KMO-portefeuille?

Gebruik OpVakantie!

We maken van de inhoud van OpVakantie! graag hapklare communicatie. Zo kan jij je klanten in enkele klikken inspireren voor hun volgende vakantie.

Regelmatig een nieuwbrief verzenden? 

Doordat we volledig verankerd zijn in toerisme, hebben we vaak aan één woord genoeg om je verder te helpen. Van copywriting, opmaak tot verzending. Wil je weten wat we voor jou kunnen beteken?

Een infoavond voor je klanten?

Het enige wat je hoeft te doen, is een datum en locatie vastleggen. Opmaak en verzending van de uitnodigingen, digitaal en/of gedrukt, daar zorgen wij dan wel voor. Omdat we ons enkel en alleen toespitsen op toerisme, kunnen we je zelfs helpen om leveranciers te vinden die je graag steunen. Lees hoe we kunnen helpen om een infoavond aan te kondigen

Wat KoomBana Bay nog voor je kan betekenen

Online diensten

Offline diensten

Autobestickering

Promomateriaal

Magazine

Direct Mailing

Grootformaat

Huisstijldocumenten

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid