Je bestemming in de kijker

Als toeristische dienst wil je steeds je bestemming in de kijker bij zo veel mogelijk reizigers. Koombana Bay zorgt voor al je communicatie in de Benelux. We helpen je met een passende on- of offline campagne. Een eigen magazine realiseren? Of een online actie met gepersonaliseerde nieuwsbrief en landingspagina? Ook voor visibiliteit op partnerevents of gewoonweg je eigen event, kan je bij ons terecht. En doordat KoomBana Bay 100% gespecialiseerd is in toerisme staan we met zo goed als al je reisprofessionals in contact. Op die manier kunnen we je communicatieplannen vlot en kostenefficiënt realiseren.

Wat we al realiseerden voor:

Peru

Toeristische dienst

Je meerwaarde als bestemming terug op scherp stellen? Met steun van de KMO-portefeuille?

Gebruik OpVakantie!

We maken van de inhoud van OpVakantie! graag hapklare communicatie. Zo kan jij potentiële reizigers in enkele klikken inspireren voor hun volgende vakantie.

Regelmatig een nieuwbrief verzenden? 

Doordat we volledig verankerd zijn in toerisme, hebben we vaak aan één woord genoeg om je verder te helpen. Van copywriting, opmaak tot verzending. Wil je weten wat we voor jou kunnen beteken?

Een infoavond voor geïnteresseerde reizigers?

Het enige wat je hoeft te doen, is een datum en locatie vastleggen. Opmaak en verzending van de uitnodigingen, digitaal en/of gedrukt, daar zorgen wij dan wel voor. Omdat we ons enkel en alleen toespitsen op toerisme, kunnen we je zelfs helpen om geïnteresseerde reizigers te vinden met concrete boekingsplannen. Lees hoe we kunnen helpen om een infoavond aan te kondigen

Wat KoomBana Bay nog voor je kan betekenen

Online diensten

Offline diensten

Promomateriaal

Magazine

Direct Mailing

Grootformaat

Huisstijldocumenten

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid