Brochures op de website van je reisbureau? Een verrassende meerwaarde!

Maak het je klanten makkelijk. Laat ze door de digitale brochures van je favoriete reisaanbieders bladeren. Via je eigen brochure bibliotheek.

Brochures op de website van je reisbureau, een verrassende meerwaarde
Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 4 minuten
Aangepast op
24 november 2022
Dit artikel delen:

Net als met andere soorten publicaties zie je dat steeds meer reisbrochures digitaal aangeboden worden. Digitaal publiceren lijkt de nieuwe norm te worden. Maar wat zijn de complementaire voordelen van digitale (online) brochures aanvullend op de gedrukte versies?

De voordelen van digitale brochures op je website

Perfect voor jouw optichannel aanpak

Digitale brochures passen perfect in je optichannel aanpak. Optichannel betekent dat je kiest voor de marketingkanalen waar je klanten op te vinden zijn. En de kanalen waar je bewust zelf op inzet en het beste kan beheersen. Lees hier meer over de optichannel aanpak.

Door een uitgekiende optichannel aanpak vullen alle online en offline kanalen elkaar goed aan. En lopen ze goed in elkaar over.

Door ook online brochures aan te bieden, kan je dus je communicatie makkelijk verder optimaliseren. 

Met een online brochure kan je ook potentiële klanten naar je website leiden. Door de brochures te linken aan een specifieke reisaanbieding of een reis in de kijker krijg je nog meer kans om de klant te overtuigen.

Deze combinatie tussen online en offline wordt ook wel aangeduid met “Clicks & bricks”.

Doe je reisbureau nog meer opvallen bij je klanten.
Zowel online en offline.

Deze reisbureaus gingen je voor

Benieuwd welke collega’s je al voor gingen? Het gemak van een digitale brochure bibliotheek zelf uittesten? Neem dan zeker een kijkje op onder andere deze websites

Overtuigd ? Vraag nu je ook brochure bib aan

Heb je al een website bij KoomBana Bay? Leuk! Dan installeren we snel en makkelijk de brochure bibliotheek in de stijl van je website. Neem contact op en dan bezorgen we je offerte op maat.

Nog geen klant bij KoomBana Bay? Dat is geen probleem. We zoeken samen naar de beste oplossing die bij je past.

Andere artikels

Hoe gebruik je ChatGPT & AI met je reisbureau? Grijp de mogelijkheden! [5 tips]

Er schuilen zeker opportuniteiten in de impact van de nieuwe technologie om ons leven en werk aangenamer en makkelijker …

Hoe bereik je meer met je digitale brochures [3 marketing tips voor touroperators]

3 haalbare tips voor (kleinschalige) touroperators om via online marketing je digitale reisaanbod succesvol te promoten …

Lancering OpVakantie! zomer 2023

Met de zomereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven …