We bekijken de zaken graag eens anders. Lees onze blog:

De kunst van overtuigen: Schaarste - Cialdini | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

De kunst van overtuigen #2: Schaarste

We willen meer van dingen waarvan we minder kunnen hebben of krijgen. We willen voorkomen dat we later iets níét hebben. Neem bijvoorbeeld de Concorde.
De kunst van overtuigen: Wederkerigheid - Cialdini | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

De kunst van overtuigen #1: Wederkerigheid

Je kent het ongetwijfeld wel. Het onbewuste plichtsgevoel dat je krijgt om iets terug te geven of doen wanneer je een gunst ontvangt. Of wie je denkt te moeten uitnodigen omdat je er eerder zelf uitgenodigd werd.
De kunst van overtuigen: 6 + 1 principes van Cialdini | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

De kunst van overtuigen: 6 + 1 principes

Op basis van jaren veldonderzoek stelde professor Cialdini zes verborgen krachten vast die goede verkopers ogenschijnlijk van nature helpen overtuigen.

Waar komt onze naam KoomBana Bay vandaan?

Hoe we bij de naam KoomBana Bay komen? En wat het betekent? Het zijn vragen die we vaak gesteld krijgen. Het is een naam met een bijzonder persoonlijk verhaal dat – jaren nadat de hemel totaal onverwacht op ons hoofd was neergestort – de voorbode van een nieuw leven was.

Wat moet je doen om goed te doen in coronatijden?

We ondervinden er allemaal de gevolgen van en weten nog niet hoe lang het allemaal precies zal duren. Maar we vinden het belangrijk om ook positieve signalen te blijven zien.
Crisiscommunicatie

10 tips voor crisiscommunicatie

Een crisis komt altijd onverwacht. En in toerisme hebben we er de afgelopen jaren al heel wat meegemaakt. Het positieve nieuws is dat het vroeg of laat wel weer normaliseert, maar intussen moet je er wel door. Steek je kop niet in het zand en laat je klanten niet aan hun lot over.
De kracht van memorabele momenten

De kracht van memorabele momenten

We hebben ze allemaal, van die momenten die je je hele leven lang herinnert, terwijl je de meeste zaken die je doet even snel weer vergeten bent. Niet alle momenten in ons leven zijn gelijkwaardig. Een simpele vaststelling waar we weinig mee doen.
Blog - Train je leervermogen | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

Train je talenten

Laat jezelf en je medewerkers groeien, want volgens werkgeversorganisatie Agoria bestaat de helft van de jobs in 2030 vandaag nog niet. Combineer die voorspelling met ...

Echte dingen beleven zijn mega!

Bijzondere ervaringen zijn een belangrijke inspiratiebron voor sterke verhalen. Als je op studiereis geweest bent, wat doe je dan met de opgedane ervaringen?

Istafamous door Halloween voor reisprofessionals?

Op dinsdag 24 september 2019 organiseerden we de eerste Belgian Tourism Golf Cup. Met dit co-marketingproject creëerden we een speelveld voor ...
Tourism Golf Cup Belgium 2019 00017

De Belgian Tourism Golf Cup 2019: méér dan golfen

Op dinsdag 24 september 2019 organiseerden we de eerste Belgian Tourism Golf Cup. Met dit co-marketingproject creëerden we een speelveld voor ...

Reismomenten die er toe doen

De aankoop van een reis is allesbehalve een lineair aankoopproces. Integendeel, het is eerder een proces van micromomenten, verspreid over een soms lange tijd ...

Hoe kunnen we helpen?

Laat je telefoonnummer achter. We luisteren graag naar je communicatievragen en geven je gericht advies.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid