Lancering OpVakantie! winter 2022-2023

Met de wintereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven voor een volgende vakantie.

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 4 minuten
28 september 2022
Dit artikel delen:

De wintereditie 2022-2023 van OpVakantie! is momenteel in druk, de 13e editie alweer. Tegen midden oktober worden de magazines op je kantoor geleverd en/of bij je klanten via direct mailing, afhankelijk van wat je had voorzien. 

Wacht zeker niet tot je je exemplaren in handen hebt om je klanten te inspireren. In dit artikel vind je enkele kant-en-klare mogelijkheden om hen nu al warm te maken. Zelf al benieuwd naar de komende reportages?

Maak je klanten nu al nieuwsgierig

Kondig je nieuwe magazine nu al aan via je eigen kanalen en maak je klanten nieuwsgierig om verse reisinspiratie op te doen. Geen tijd om zelf een postje te verzinnen? Copy-paste gerust onderstaand tekstje voor je social media en gebruik onze kant-en-klare visuals. 

❄️ Nood aan een welverdiende vakantie deze winter, maar weet je nog niet waar naartoe? Naar de sneeuw of liever de warme winterzon? ⛱️  Of heb je grote reisplannen in de loop van 2023?

Ons nieuwe inspiratiemagazine 📖 komt eraan! Droom weg bij onze selectie uit het aanbod van de betere nichetouroperators en luxerederijen. Boeiende reisreportages en vakantieverhalen over droombestemmingen 🏝️, ontdekkingen 🧭 en avontuur. ✈️

Contacteer ons voor een gratis exemplaar. 

Visuals nodig in de huisstijl van jouw reisbureau?

Liever visuals in je eigen huisstijl? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Of een nieuwsbrief sturen om je magazine aan te kondigen?

Via een nieuwsbrief bereik je op een betaalbare manier rechtstreeks je doelgroep. Zo lok je meer bezoekers naar je website en blijf je top of mind. We helpen je graag verder met het opmaken en het uitsturen van je nieuwsbrief om je magazine aan te kondigen.

Ontdek de vele voordelen en nog meer informatie over hoe wij je helpen met de aanpak van jouw e-mailmarketing.

Opnieuw een mooie mix reisaanbieders

Aan deze editie van OpVakantie! doen opnieuw 20 reisaanbieders mee. We zorgden weer voor een boeiende mix van nichetouroperators, cruisemaatschappijen, toeristische diensten en hotels.

40 Toonaangevende reiskantoren

Mooi verspreid over Vlaanderen

Maar liefst 40 reiskantoren krijgen een gepersonaliseerde versie van het magazine. Samen goed voor meer dan 39.000 exemplaren.

Een groot deel van de magazines gaat meteen via onze gebundelde direct mailing de deur uit. Daarnaast voorzien verschillende kantoren de komende weken opnieuw een infoavond, opendeurdag of een eigen bus-aan-busverdeling.

Haal alles uit je OpVakantie!

Inspireer én activeer je klanten

Bij je deelname aan OpVakantie! krijg je de inspirerende content kant-en-klaar om je klanten te doen dromen van hun volgende vakantie.

Wekelijkse focusmails met gratis sociale media post

Met de wekelijkse Focusmails helpen we je om een reisaanbieder nog eens extra in de kijker te zetten. Inclusief gratis posts voor je social media kanalen.

Samen aan de slag

Contacteer deelnemende reisaanbieders voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren! 

Ken je OpVakantie! nog niet?

Maar liefst 13 succesvolle edities!

OpVakantie! helpt onafhankelijke reisbureaus en reisorganisatoren, toeristische diensten, cruisemaatschappijen, hotels, airlines … om vakantiegangers te inspireren voor een volgende reis. Dit door inspirerende content aan te reiken als kant-en-klare communicatie. 

Andere artikels

Waarom is investeren in klantenbinding zo belangrijk als marketingstrategie?

Het klinkt vanzelfsprekend dat reizen verkopen aan goede, bestaande, loyale klanten makkelijker is dan aan nieuwe onbekende klanten.Het blijkt …

Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! winter 2023-2024

OpVakantie! bundelt elke keer de bijzonderheden en nieuwigheden uit het aanbod van de deelnemende reisaanbieders. Hier een beknopt overzicht …
OpVakantie!

Lancering OpVakantie! reismagazine winter 2023-2024

Met de wintereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven …