Lancering OpVakantie! zomer 2023

Met de zomereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven voor een volgende vakantie.

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 4 minuten
8 maart 2023
Dit artikel delen:

De zomereditie 2023 van OpVakantie! is momenteel in druk, de 14e editie alweer. Tegen eind maart worden de magazines op je kantoor geleverd en/of bij je klanten via direct mailing, afhankelijk van wat je had voorzien. 

Wacht zeker niet tot je je exemplaren in handen hebt om je klanten te inspireren. In dit artikel vind je enkele kant-en-klare mogelijkheden om hen nu al warm te maken.

Zelf al benieuwd naar de komende reportages?

Maak je klanten nu al nieuwsgierig

Kondig je nieuwe magazine nu al aan via je eigen kanalen en maak je klanten nieuwsgierig om verse reisinspiratie op te doen. Geen tijd om zelf een postje te verzinnen? Copy-paste gerust onderstaand tekstje voor je social media en gebruik onze kant-en-klare visuals. 

Ons nieuwe inspiratiemagazine komt eraan! 🏝 Gevuld met boeiende reisreportages en vakantie-ideeën om er binnenkort even tussenuit te gaan. 🛫

🧳 Dichtbij of ver weg? De batterijen opladen, ontspannen, herbronnen of gewoon genieten met het hele gezin? Samen onbezonnen leuke dingen doen, beleven en ontdekken? 🏖

👉 Contacteer ons voor een gratis exemplaar en droom nu al weg bij je volgende vakantie. 

Visuals nodig in de huisstijl van jouw reisbureau?

Liever visuals in je eigen huisstijl? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Of een nieuwsbrief sturen om je magazine aan te kondigen?

Via een nieuwsbrief bereik je op een betaalbare manier rechtstreeks je doelgroep. Zo lok je meer bezoekers naar je website en blijf je top of mind. We helpen je graag verder met het opmaken en het uitsturen van je nieuwsbrief om je magazine aan te kondigen.

Ontdek de vele voordelen en nog meer informatie over hoe wij je helpen met de aanpak van jouw e-mailmarketing.

Opnieuw een mooie mix reisaanbieders

Aan deze editie van OpVakantie! doen opnieuw 20 reisaanbieders mee. We zorgden weer voor een boeiende mix van nichetouroperators, cruisemaatschappijen, toeristische diensten en hotels.

36 Toonaangevende reiskantoren

Mooi verspreid over Vlaanderen

Maar liefst 36 reiskantoren krijgen een gepersonaliseerde versie van het magazine. Samen goed voor meer dan 34.000 exemplaren.

Een groot deel van de magazines gaat meteen via onze gebundelde direct mailing de deur uit. Daarnaast voorzien verschillende kantoren de komende weken opnieuw een infoavond, opendeurdag of een eigen bus-aan-busverdeling.

Haal alles uit je OpVakantie!

Inspireer én activeer je klanten

Bij je deelname aan OpVakantie! krijg je de inspirerende content kant-en-klaar om je klanten te doen dromen van hun volgende vakantie.

Wekelijkse focusmails met gratis sociale media post

Met de wekelijkse Focusmails helpen we je om een reisaanbieder nog eens extra in de kijker te zetten. Inclusief gratis posts voor je social media kanalen.

Samen aan de slag

Contacteer deelnemende reisaanbieders voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren! 

Ken je OpVakantie! nog niet?

Maar liefst 14 succesvolle edities!

OpVakantie! helpt onafhankelijke reisbureaus en reisorganisatoren, toeristische diensten, cruisemaatschappijen, hotels, airlines … om vakantiegangers te inspireren voor een volgende reis. Dit door inspirerende content aan te reiken als kant-en-klare communicatie. 

Andere artikels

Maak je eigen wenselijke toekomst voor je reisbureau of reismerk

Als je droomt van je ideale reisbureau of reismerk, hoe zou dat er dan uitzien? Een vraag die op …

Verjaardagstrip Parijs 10 Jaar KoomBana Bay

Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van KoomBana Bay gingen we naar Parijs met een fijn gezelschap van partners …

Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! zomer 2024

Handig overzicht van alle inhoudelijke bouwstenen van OpVakantie! editie zomer 2024. Klik verder naar het aanbod van de deelnemende …