Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! zomer 2024

Handig overzicht van alle inhoudelijke bouwstenen van OpVakantie!-reportages uit de editie zomer 2024. Klik verder naar het aanbod van de deelnemende reisaanbieders.

Opnieuw een mooie mix reisaanbieders

Aan deze editie van OpVakantie! doen 26 reisaanbieders mee. We zorgden weer voor een boeiende mix van nichetouroperators, cruisemaatschappijen, toeristische diensten en hotels.

Adagio

Dromen je klanten ervan om karetschildpadden in levende lijve eieren te zien leggen in het zand? Het is een van de hoogtepunten tijdens deze begeleide rondreis naar Kaapverdië uit het aanbod van Adagio. Vertrek op 23 juli 2024.

anders dan anders

Moeilijk om Indonesië als één land te beschouwen, maar een kolfje naar de hand van anders dan anders. Het programma ‘Taman Eden’ is een onvergetelijke exploratiereis naar zes eilanden in drie weken. 

Club Med

Uit het aanbod van Club Med selecteerden we 2 vernieuwde resorts, elk voor een totaal andere vakantiebeleving: 

Cosmic Travel

Latijns-Amerikaspecialist Cosmic Travel wijst je de weg naar verborgen schatten van Noord-Peru. Zo is de verdoken vestingstad Kuelap misschien wel het best bewaarde geheim van Peru … 

CroisiEurope

De gloednieuwe riviercruise van CroisiEurope voert je aan boord van een echt raderschip langs de oevers van de Elbe en de Moldau. Ontdek de kastelen en barokke paleizen van de regio Bohemen in Tsjechië.

Curaçao

Caraïbisch, Europees en Zuid-Amerikaans. Invloeden van over de hele wereld kruiden de culinaire geschiedenis van Curaçao. Sharon Vassel van de toeristische dienst geeft vier tips om van te smullen.

Eurostar

Eurostar en Thalys hebben zich verenigd als één krachtig merk: Eurostar. Stap in Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal aan boord van hogesnelheidstrein Eurostar Sun en spoor vliegensvlug naar Zuid-Frankrijk: Marseille, Valence, Avignon of Aix-en-Provence.

PRIMEUR

Nog maar net beschikbaar en nu al aangekondigd in jouw magazine: de zomertickets van Eurostar Sun. Elke zaterdag in juli en augustus.

Galeries Lafayette Paris Haussmann

Het mooiste uitzicht over Parijs heb je misschien wel vanuit de rooftopbar op de achtste verdieping van Galeries Lafayette Paris Haussmann. Een waanzinnig panorama over van de Sacré Coeur tot de Eiffeltoren!

ACTIE

Je klanten genieten van 10% korting op de ateliers, modeshows en bezoeken met de code OPVAKANTIE. 

Geef gerust al je klanten die naar Parijs gaan deze voucher mee.

Grecotel

De pareltjes van Grecotel bevinden zich op de meest adembenemende locaties van Griekenland en de Griekse eilanden. Met de Lux Me Resorts introduceerde de hotelgroep bovendien een sublieme ultra-all-inclusiveformule

Groepsreizen 50 Plus

In een bestemming zo veelzijdig en intrigerend als Oman, komt de reisformule van Groepsreizen 50 Plus helemaal tot zijn recht. Nodig je klanten uit om mee te gaan op 12-daagse groepsreis met Nederlandstalige begeleiding. Voor alleenreizenden ook mogelijk in een formule zonder singlesupplement.

Hapag-Lloyd Cruises

Van 28 januari tot 2 maart 2025 maakt Hapag-Lloyd Cruises een semi-circumnavigatie naar Antarctica, opgenomen in hun nieuwe cruiseconcept Met Nederlandstaligen Aan Boord. Met daarnaast nog twee andere kortere Antarctica-expedities.

Holland America Line

Met fjordenspecialist Holland America Line vaar je deze zomer volledig rond IJsland vanuit Amsterdam. Onderweg pik je ook nog de Noorse fjorden en Schotse eilanden mee. Drie landen in één 14-daagse cruise.

Imagine Travel & Malta

Malta ontdekken op korte citytrip, rondreis van een week of als puzzelstukje van enkele dagen, ingepast in de vakantie? Maak samen met Imagine Travel een programma op maat van de reiswensen van je klant.

Live To Travel

De twee eilanden van onze tegenvoeters in Nieuw-Zeeland spreken tot ieders verbeelding. Tijdens de actieve selfdrive van 16 dagen uitgestippeld door Live To Travel beleven je klanten avontuur in overvloed!

Ninamu

Twee werelden, één onvergetelijk avontuur. Laos en Cambodja betoveren met imposante boeddhistische tempels, authentieke culturen en weergaloze natuur. Nichetouroperator Ninamu werkte een buitengewone 18-daagse rondreis uit.

Oceania Cruises

Wie in zee gaat met Oceania Cruises, krijgt ‘The Finest Cuisine at Sea’ voorgeschoteld. Een culinair ongeëvenaarde cruise zowel aan boord als aan wal. In 2025 komt bovendien de Allura in de vaart, identiek aan vlaggenschip Vista dat vorig jaar zijn debuutseizoen maakte.

Pegase

Een familievakantie in Turkije zonder aan luxe in te boeten? Met Pegase geniet je van mooie pakketten met tal van inbegrepen extraatjes en privileges.

PONANT

In samenwerking met internationale cultuurhuizen heeft luxerederij PONANT unieke cruiseprogramma’s samengesteld die écht verrijken …

Rivages du Monde

De aanpak van Rivages du Monde is een droom voor de leergierige reiziger. Met boeiende voordrachten van experts ter zake én in een Nederlandstalig of tweetalig kader. Ook deze zomer staan verschillende culturele routes en natuurcruises naar het Hoge Noorden op het programma.

Royal Hotel Sanremo

Dromen je klanten van een sprookjeshuwelijk aan de Italiaanse Rivièra? Op een idyllische locatie aan de Ligurische kust maakt Royal Hotel Sanremo de mooiste dag van hun leven zo mogelijk nóg magischer

ACTIE

Een trouwfeest of honeymoon aan de Italiaanse Rivièra? Royal Hotel Sanremo doet de eerste huwelijksnacht van het verblijf cadeau!

Seabourn

Net als Sophie Van De Vijver naar de Middellandse Zee aan boord van de Seabourn Encore? Deze zomer staan er nog verschillende vaarroutes van 7, 14 en 21 dagen op het programma.

Silverjet

Uit het aanbod van luxespecialist Silverjet selecteerden we 2 adults-onlyresorts in Halkidiki en op Kreta. Ideaal om in kosmopolitische sfeer te genieten van de Griekse zon.

Sunny Cars

Met een huurauto genieten je klanten van de totale vrijheid. En omdat het vakantie is, willen ze natuurlijk geen gedoe. Met een compleet verzekerde all-inclusive huurauto van Sunny Cars hoeven ze alleen maar te genieten.

Tooku

West-Australië heeft zoveel te bieden dat je het moeilijk in één reis kan doen. Tijdens de onvergetelijke 15-daage selfdrive met huurwagen van Tooku ervaren je klanten alvast ‘The Best of the West’ langs de Coral Coast Highway.

Travel Sensations

Naar de wilde wilderis van Zimbabwe? Met Travel Sensations beleef je het ongerepte Zimbabwe vanuit de lucht en rijg je de luxelodges en exclusieve land- en watersafari’s aan elkaar. Met Ethiopian Airlines genieten je klanten bovendien van de optimale verbinding naar Zimbabwe.

Travelworld

Midden-Oosten-expert Lieven Bossaert bewijst dat je het gastvrije Abu Dhabi het hele jaar door kan bezoeken. In de reportage van Travelworld deelt hij zijn leukste reistips en favoriete plekjes voor een mega zomeravontuur voor de hele familie. 

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 6 minuten
13 maart 2024
Dit artikel delen:

Andere artikels

Een nieuwe website voor je reisbureau laten maken? 3 Praktische tips.

Is het tijd om een nieuwe website voor je reisbureau te laten maken? We geven 3 tips voor een succesvolle …

Waarom je de website van je reisbureau moet vullen met relevante inhoud

Je website gevuld krijgen en hem ongoing up-to-date houden met relevante inhoud is als reisbureau vaak een grote uitdaging… …
Brochures op de website van je reisbureau, een verrassende meerwaarde

Brochures op de website van je reisbureau? Een verrassende meerwaarde!

Maak het je klanten makkelijk. Laat ze door de digitale brochures van je favoriete reisaanbieders bladeren. …

Hoe goed scoort de website van jouw reisbureau?