Lancering OpVakantie! reismagazine winter 2023-2024

Met de wintereditie van OpVakantie! krijg je als reisagent weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven voor een volgende vakantie.

OpVakantie!
Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 5 minuten
22 september 2023
Dit artikel delen:

De 15e editie van OpVakantie! is op dit moment in productie. Je kunt verwachten dat de magazines tegen het begin van oktober bij je op kantoor worden afgeleverd, of rechtstreeks naar je klanten worden gestuurd via direct mail, afhankelijk van wat je had voorzien.

Het is echter belangrijk om niet te wachten tot je fysieke exemplaren in handen hebt om je klanten te inspireren. In dit artikel presenteren we enkele direct bruikbare ideeën om hen nu al enthousiast te maken.

En, ben je zelf al nieuwsgierig naar de aanstaande reisreportages?

Betover je klanten nu al met de nieuwste reisavonturen uit OpVakantie!

Bereid je voor op opnieuw een geweldige kans om je reisbureau extra in de schijnwerpers te zetten en je klanten te betoveren met de nieuwste reisavonturen! De 15e editie van het OpVakantie! magazine is momenteel in volle gang en zal binnenkort bij je op kantoor arriveren, of rechtstreeks bij je klanten via direct mail, zoals eerder afgesproken.

Maar waarom zou je wachten tot je fysieke exemplaren in handen hebt om je klanten te betrekken? Laat ze nu al in spanning afwachten. Je kunt deze aankondiging delen via je eigen online kanalen om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hen te inspireren om op reis te gaan.

We weten dat het soms lastig kan zijn om creatieve content te bedenken, dus we hebben een speciaal tekstje voor je samengesteld dat je direct kunt kopiëren en plakken op je sociale media. En dat is nog niet alles! We hebben ook kant-en-klare visuals beschikbaar om je bericht nog aantrekkelijker te maken.

Dus waar wacht je nog op? Deel dit nieuws met je volgers en maak je klaar om je klanten te betoveren met de nieuwste reisbestemmingen en inspiratie. 

Ben jij ook al aan het dagdromen over je volgende vakantie? Laat je inspireren door prachtige verhalen, ongelooflijke bestemmingen en handige tips om je volgende reis te plannen. 🏔️🌴

In deze editie vind je:

🛳 Adembenemende cruises van over de hele wereld.

🗺️ Insider-reistips om verborgen juweeltjes te ontdekken.

✈️ Reizen voor avonturiers, ontspanningszoekers en cultuurliefhebbers.

Of je nu van plan bent om de sneeuw te trotseren in de Alpen, te ontspannen op exotische stranden, of de geheimen van historische steden te ontrafelen, “OpVakantie!” heeft alles wat je nodig hebt om jouw volgende reis onvergetelijk te maken. 

Laat ons weten welke bestemming bovenaan jouw verlanglijstje staat voor deze winter! En vergeet niet te delen met vrienden en familie die ook reislustig zijn. 🌍

#OpVakantieMagazine #Reisinspiratie #Winter2023 #Reisplannen #Avontuur #Ontdekken

Visuals nodig in de huisstijl van jouw reisbureau?

Liever visuals in je eigen huisstijl? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Of een nieuwsbrief sturen om je magazine aan te kondigen?

Via een nieuwsbrief bereik je op een betaalbare manier rechtstreeks je doelgroep. Zo lok je meer bezoekers naar je website en blijf je top of mind. We helpen je graag verder met het opmaken en het uitsturen van je nieuwsbrief om je magazine aan te kondigen.

Ontdek de vele voordelen en nog meer informatie over hoe wij je helpen met de aanpak van jouw e-mailmarketing.

Opnieuw een mooie mix reisaanbieders

Aan deze editie van OpVakantie! doen 23 reisaanbieders mee. 

We zorgden weer voor een boeiende mix van nichetouroperators, cruisemaatschappijen, toeristische diensten en hotels.

44 Toonaangevende reiskantoren

Mooi verspreid over Vlaanderen

Maar liefst 44 premium reiskantoren krijgen een gepersonaliseerde versie van het magazine. Samen goed voor meer dan 40.000 gedrukte exemplaren en 44 digitale versies.

Een groot deel van de magazines gaat meteen via onze gebundelde direct mailing de deur uit. Daarnaast voorzien verschillende kantoren de komende weken opnieuw een infoavond, opendeurdag of een eigen bus-aan-busverdeling.

Haal alles uit je OpVakantie!

Inspireer én activeer je klanten

Bij je deelname aan OpVakantie! krijg je de inspirerende content kant-en-klaar om je klanten te doen dromen van hun volgende vakantie.

Wekelijkse focusmails met gratis sociale media post

Met de wekelijkse Focusmails helpen we je om een reisaanbieder nog eens extra in de kijker te zetten. Inclusief gratis posts voor je social media kanalen.

Samen aan de slag

Contacteer deelnemende reisaanbieders voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren! 

Ken je OpVakantie! nog niet?

Maar liefst 15 succesvolle edities!

OpVakantie! helpt onafhankelijke reisbureaus en reisorganisatoren, toeristische diensten, cruisemaatschappijen, hotels, airlines … om vakantiegangers te inspireren voor een volgende reis. Dit door inspirerende content aan te reiken als kant-en-klare communicatie. 

Andere artikels

Reisagenten zijn terug! Groeiende populariteit bij Millennials en Gen Z

Volgens Business Insider willen Millennials en Gen Z grote reizen maken. Maar die willen ze zelf niet plannen. De …

Waarom is investeren in klantenbinding zo belangrijk als marketingstrategie?

Het klinkt vanzelfsprekend dat reizen verkopen aan goede, bestaande, loyale klanten makkelijker is dan aan nieuwe onbekende klanten.Het blijkt …

Een goede website voor reisagenten? Die is even overtuigend als jezelf!

Op zoek wat een goede website voor reisagenten nodig heeft om te overtuigen? KoomBana Bay geeft 3 tips om …