Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! winter 2023-2024

OpVakantie! bundelt elke keer de bijzonderheden en nieuwigheden van de deelnemende reisaanbieders. Hieronder een beknopt overzicht van de concrete aanbiedingen waarop de reportages gebaseerd zijn.

Ga snel naar

Adagio

Met een passie voor de Portugese cultuur pakt Christine van Adagio uit met luxe en slow travel in de Alentejo. Ontdek haar favoriete logeeradresjes en insidertips.

anders dan anders

anders dan anders zet een nieuw te ontdekken bestemming in de kijker: Saoedi-Arabië. Het traditionele, geheimzinnige en religieuze koninkrijk onthult nu langzaam zijn geheimen.

Club Med

Ideaal voor een gezellige wintersportvakantie in de Italiaanse Alpen met het ganse gezin: de nieuwe, charmante chalets in Club Med Pragelato Sestriere.

Cosmic Travel

Met een hart voor avontuur raadt Cosmic Travel de panoramische expeditielodges van Explora aan in Chili. Een unieke formule met een onbeschrijfelijke keuze aan activiteiten en ontdekkingsmogelijkheden.

ACTIE

Speciaal voor deze 15e editie heeft Cosmic Travel een bijzonder Explora-aanbod in petto, waarbij je klanten genieten van $ 500 krediet per persoon.

CroisiEurope

Nieuwe vakantieformule gespot bij CroisiEurope: riviercruises in Frankrijk met ‘péniches’, omgebouwd tot moderne 5* vakantieschepen met schipper, kok en crew.

Curaçao

Hou je van loopevents? Dan is de KLM Curaçao Marathon een aanrader, jaarlijks eind november. Dit en andere tips voor een actieve vakantie op Curaçao.

Explora Journeys

Explora Journeys hecht bijzonder veel aandacht aan zijn gastronomische aanbod. Met om de zoveel maanden bijvoorbeeld een andere gelauwerde gastchef achter het fornuis van Anthology.

PRIMEUR

Laat je klanten nu al weten dat ze van oktober tot april 2024 het gastronomische meesterschap van Emma Bengtsson van Aquavit in New York kunnen ontdekken aan boord van de EXPLORA I.

Galeries Lafayette Paris Haussmann

De grootste food-tempel van Parijs vind je in Le Gourmet, een gastronomische hub van meer dan 4.500 m², verdeeld over drie verdiepingen in Galeries Lafayette Paris Haussmann.

ACTIE

Je klanten genieten van 10% korting op de ateliers, modeshows en bezoeken met de code OPVAKANTIE. 

Geef gerust al je klanten die naar Parijs gaan deze voucher mee.

Groepsreizen 50 Plus

Roemenië krioelt van het Unesco Werelderfgoed. Groepsreizen 50 Plus biedt een zorgvuldig uitgebouwde 13-daagse rondreis, met Nederlandstalige begeleiding van vertrek tot thuiskomst.

Hapag-Lloyd Cruises

Speciaal voor de Belgische markt lanceert Hapag-Lloyd Cruises in 2024 een nieuw concept van 8 Nederlandstalig vergezelde cruises. Een mooie mix van expeditie- en culturele cruises.

Holland America Line

Fjordenspecialist Holland America Line maakt het einde van de wereld bereikbaarder dan je zou denken. Ontdek de fjorden van Zuid-Amerika op 15-daagse cruise of maak er een cruise van 32 dagen van om te combineren met mystieke regenwouden.

Imagine Travel

Met de Vespa door charmant Toscane? Of liever naar Umbrië, Sardinië, het Gardameer of elders in Italië? Imagine Travel biedt de optie om Italië op een authentieke manier te ontdekken!

Live To Travel

Live To Travel heeft bijna het hele jaar door het Sebatana Private Game Reserve geprivatiseerd. Ideaal voor een intieme wilderniservaring in Zuid-Afrika, op 270 km van Johannesburg. En bovendien aan een straffe prijs.

Ninamu

Rondreizen in China kan nu ook makkelijk met hogesnelheidstreinen. Aziëspecialist Ninamu combineert de highlights van China met enkele verborgen parels op deze 13-daagse rondreis

Pegase

Met onder andere het Louvre Abu Dhabi en Guggenheim Abu Dhabi, is emiraat Abu Dhabi op weg om een van de belangrijkste culturele bestemmingen ter wereld te worden. Met Pegase geniet je van mooie pakketten met tal van inbegrepen extraatjes en privileges.

PONANT

Tussen oktober 2024 en maart 2025 staat voor Le Commandant Charcot van PONANT een onuitgegeven winterseizoen op de kalender. ’s Werelds enige luxe-ijsbreker blijft dan ook in de winter in het noordelijk halfrond met tal van gloednieuwe vaarroutes op het programma.

Puy du Fou

Het maximum halen uit je bezoek aan Puy du Fou? Adviseer je klanten de ‘Pass Émotion’. Zo kunnen ze lange aanschuifrijen vermijden én vooral genieten van gereserveerde zitplaatsen op bovendien de allerbeste plekjes. Ontdek zeker de gloednieuwe show ‘Le Mime et L’Étoile’.

Rivages du Monde

Wat ons in deze rondreis naar Egypte uit het aanbod van Rivages du Monde het meeste opvalt is de vliegexcursie naar Abu Simbel. Zo kan je vanuit Aswan de anders eindeloze doortocht door de woestijn gewoon overslaan.

Seabourn

Deze 14-daagse cruise van Seabourn in maart 2025 is zonder twijfel dé manier om Japan op het ideale moment te bewonderen. Precies wanneer de oogstrelende bloesems op hun mooist zijn. De cruise zal vlug volzet zijn, dus zetten we ‘m nu al in de kijker.

Silverjet

Uit het aanbod van luxespecialist Silverjet selecteerden we 4 zusterhotels op Mauritius, voor 4 keer een andere beleving. Daarbij zagen we dat je steevast van gratis greenfees geniet voor Ile Aux Cerfs Golf Club, de nummer 1 golfbaan van het eiland!

Tooku

Tooku laat je graag op eigen houtje een andere wereld ontdekken, in alle comfort en met aandacht voor de fijnste details. Tijdens deze 13-daagse roadtrip met huurwagen doorkruis je het wilde Alaska.

Travel Sensations

Een safari naar Tanzania? De programma’s en accommodaties van Travel Sensations staan in het teken van de wildlife-migraties. De mobiele luxetentenkampen die ze bijvoorbeeld voorstellen, migreren zelfs steevast met de dieren mee. En met Ethiopian Airlines sta je vlot in Tanzania.

Travelworld

Caraïben-expert Lieven van Travelworld bezocht het gastvrije Aruba al 11 keer. Hij neemt je mee naar zijn favoriete plekjes op ‘One Happy Island’.

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 5 minuten
25 september 2023
Dit artikel delen:

Andere artikels

Waarom is investeren in klantenbinding zo belangrijk als marketingstrategie?

Het klinkt vanzelfsprekend dat reizen verkopen aan goede, bestaande, loyale klanten makkelijker is dan aan nieuwe onbekende klanten.Het blijkt …

Een goede website voor reisagenten? Die is even overtuigend als jezelf!

Op zoek wat een goede website voor reisagenten nodig heeft om te overtuigen? KoomBana Bay geeft 3 tips om …

Een nieuwe website voor je reisbureau laten maken? 3 Praktische tips.

Is het tijd om een nieuwe website voor je reisbureau te laten maken? We geven 3 tips voor een succesvolle …