Ligurische keuken van de thuiskomst

Ligurië ligt dan wel langs de Middellandse Zee, de lokale keuken draait verrassend genoeg niet om vis of zeevruchten. Vooral verse groenten zijn het hoofdingrediënt in dit stukje Italië.

Exclusief 5-sterrenhotel Royal Hotel Sanremo werkte samen met Med Food Lab een gastronomische tour uit om duimen en vingers bij af te likken.

Verken met hen de verrassende smaken van de ‘cucina del ritorno’: de keuken van de thuiskomst. Een bijnaam te danken aan de Ligurische matrozenvrouwen die hun mannen na maanden op zee verwelkomden met lekker eten.

Meer inspiratie over de Ligurische keuken?
Gebruik de OpVakantie!-reportage van Royal Hotel Sanremo om je klanten te inspireren of
bekijk andere OpVakantie! artikels.

Waarom Royal Hotel Sanremo?

Royal Hotel Sanremo is de ideale uitvalsbasis om de geneugten van Ligurië te ontdekken. Hier verblijf je op wandelafstand van het strand, maar ook het stadscentrum met zijn beroemde art-nouveaucasino is niet ver weg.

Royal Hotel Sanremo staat voor 5-sterrenluxe, comfort en Italiaanse verwennerij in een prachtige, zonovergoten omgeving.

OpVakantie! ons co-marketingproject

OpVakantie!  is een uniek samenwerkingsproject. We doen dit door de krachten en middelen van reisagenten en vakantie-aanbieders te bundelen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid