Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Seabourn

🌞  Lijkt de winter je eindeloos? Vanaf februari kan je met luxerederij Seabourn op zonnige cruise naar de Canarische Eilanden. Wanneer bij ons noordenwind en hagel koning zijn, zet jij koers naar onder andere Maderia, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife.

🛳  Bereid je voor op een overdosis verwennerij aan boord van boetiekschip Seabourn Encore.

💎  De winter achter je laten in een bubbel van luxe en ruimte, op weg naar zon en warmte? Kom gerust je reisplannnen bespreken, we maken er graag tijd voor.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Seabourn

Seabourn is een pionier op vlak van ultraluxe in cruises en erg geliefd bij Belgen. Hun vloot bestaat exclusief uit kleinschalige all-suiteschepen met plaats voor 458 tot 600 gasten. De rederij is bovendien de officiële cruisepartner van Unesco.

Uit jouw magazine

Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden

Dromen je klanten ervan om de winter achter zich te laten, op weg naar zon en warmte?

Luxerederij Seabourn biedt vanaf februari enkele zonnige cruises naar de Canarische Eilanden om heerlijk te overwinteren. Een bubbel van luxe en ruimte, aan boord van boetiekschip Seabourn Encore.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!