Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Adagio

🥾 🚴 Wie de centrale route naar Compostela aflegt op de manier van touroperator Adagio, profiteert van een wandel- of fietsvakantie in ideale omstandigheden.

Slow travel, heerlijk eten na de inspanning en overnachten in comfortabele, zorgvuldig uitgekozen verblijven. Charmante landhuizen 🏰 en historische gebouwen 🏛, échte ‘paradores’.

De ideale reisformule om nog dichter bij de geschiedenis, cultuur en gastronomie van Noord-Portugal 🇵🇹 en Galicië 🇪🇸 te komen.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Adagio

Met een passie voor de Portugese cultuur, heeft Adagio zich gespecialiseerd in Portugeestalige bestemmingen. Met doorgedreven maatwerk verzorgen ze je reis naar Portugal, de Azoren, Madeira, Kaapverdië, São Tomé en Príncipe. Bij Adagio vind je bovendien het grootste assortiment kleinschalige hotels en charmeverblijven.

Uit jouw magazine

Slow travel van Portugal naar Spanje

Met een passie voor de Portugese cultuur is Adagio dé specialist in Portugeestalige bestemmingen. De centrale route naar Compostela op de manier van Adagio:
  • Slow travel van Noord-Portugal naar Galicië
  • Lokale, culinaire geneugten en cours de route
  • Overnachten in ‘pousadas’ en ‘paradores’: monumentale luxehotels, gelegen in kastelen en historische landhuizen
  • Bagage wordt van hotel naar hotel gebracht
  • Roadbook met extra tips, informatie en boeiende ommetjes

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!