Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Club Med

👨‍👩‍👧‍👧 Qualitytime met je gezin? Een stoere mountainbikerit door de bergen? Even uitrusten in de frisse berglucht ⛰️? Club Med biedt op al die wensen het perfecte antwoord. Uit het aanbod van 7 Club Med Resorts in de Franse Alpen kozen wij er twee uit met chalet-appartementen:

📷 In het Resort Club Med Grand Massif Samoëns Morillon 4Ψ kijk je uit over de Giffre-vallei. Ideale plek voor een panoramafoto!

💆 Club Med Valmorel 4Ψ ligt zo’n 2,5 uur rijden zuidelijker, op 1.460 m hoogte. Mag het wat meer zijn? Vraag ons dan zeker naar Le Lodge, de luxueuze Exclusive Collection Zone.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Club Med

Club Med is gespecialiseerd in luxe, all-inclusive vakantieresorts op uitzonderlijke locaties. Op maat van levensgenieters die complete ontspanning, luxe en privacy zoeken.

Uit jouw magazine

Scheer hoge toppen op Club Med-vakantie

Je klanten qualitytime met familie bezorgen? De Franse Alpen liggen op autorijafstand en zijn de ideale plek om even uit te blazen of de adrenaline te doen stijgen.

Wij selecteerden twee Club Med Resorts uit hun aanbod. Beide hebben een Exclusive Collection Zone met chalet-appartementen.
  • Club Med Grand Massif Samoëns Morillon 4Ψ ligt pal op het Saix-plateau. Je klanten worden verwelkomd door een prachtig panoramisch uitzicht op de Giffre-valei.
  • Club Med Valmorel 4Ψ is de familielocatie bij uitstek en beschikt over kinderopvang van baby’s tot tieners.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!