Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Live To Travel

🏝  De Dominicaanse Republiek is wereldberoemd voor zijn parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Belangrijkste trekpleister is ongetwijfeld Punta Cana. Waar de Atlantische Oceaan en Caribische Zee langs de kustlijn in elkaar overvloeien. Een combinatie die zorgt voor talloze kleuren blauw. Net een postkaartje.

✈️  Voortaan kan je vanuit Zaventem zelfs rechtstreeks naar Punta Cana vliegen. Belgische reisorganisator Live To Travel toont je graag de mooiste plekjes, van ingesloten watervallen tot exotische natuur. En om je vakantie helemaal af te maken, raden we je ten zeerste enkele Iberostar-resorts aan.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Live To Travel

Live To Travel is dé specialist voor budgetvriendelijke tot exclusieve op maat uitgewerkte reizen naar Afrika en droomstranden in de Caraïben en Indische Oceaan. Jaarlijks krijgen ze het vertrouwen van duizenden klanten voor het uitwerken van hun droomreis. Live To Travel gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Uit jouw magazine

Parel in de Caraïben

Inspireer je klanten over de Dominicaanse Republiek, een ideale bestemming om strand en cultuur te combineren met avontuur. In hun OpVakantie!-reportage raadt Live To Travel alvast deze 5 Iberostar-resorts aan:
  • Iberostar Playa Bávaro
  • Iberostar Dominicana
  • Iberostar Punta Cana
  • Iberostar Selection Bávaro Suites
  • Iberostar Grand Bávaro
  • Iberostar Selection Hacienda Dominicus

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!