Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Cosmic Travel

🚵‍♂️ Een wielerland, geografisch gezegend door de Andes. Met een grote verscheidenheid aan terreinen en landschappen.

🏔 Waar temperatuur niet afhangt van seizoenen, maar van hoogtemeters. Waar je letterlijk in één dag bergop naar de sneeuwgrens of bergaf naar de tropen kan koersen.

🇨🇴 In Colombia beleef je een epische fietsvakantie, in het wiel van renners als Rigoberto Urán, Nairo Quintana, Carlos Betancur en Sergio Henao.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Cosmic Travel

Fan van Latijns-Amerika? Cosmic Travel heeft al 30 jaar expertise in maatwerkreizen naar dit immense en boeiende continent. Ontdek hun aanbod voor wereldreizigers, avonturiers en luxereizigers. Ook voor gezinnen met grote of kleinere kinderen hebben ze heel wat in petto.

Uit jouw magazine

Op de pedalen naar El Dorado

In de voorbije editie van OpVakantie! stipten we een 9-daagse fietsvakantie naar Colombia aan in de reportage voor Cosmic Travel.

‘Fietsmomenten & Memories’ is een toegankelijke tour voor getrainde fietsers.

Ook voor andere doelgroepen vind je bij Belgische specialist Cosmic Travel prachtige reizen en belevingen in Latijns-Amerika.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!