Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Imagine Travel

💭 Ook al kunnen we tijdelijk geen buitenlandse reizen maken … dromen over je volgende vakantie, reisplannen maken en boeken voor later mag heus wel.

🚂 Ooit al eens willen reizen met de legendarische Venice Simplon-Orient-Express? In juni 2021 en april 2022 komt deze luxetrein uitzonderlijk naar België. Maak een memorabele treinreis met vertrek of aankomst in Brussel.

❤️ Verlaat even de moderne wereld en keer terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen. Onderweg geniet je van de Zwitserse Alpen, het berglandschap van de Italiaanse dolomieten en ga je op verkenning door de romantische binnenstad van Venetië. Of misschien een gondeltocht?

Kan je niet wachten om deze bijzondere reis zelf mee te maken? We maken deze droom graag werkelijkheid voor jou, eens het weer kan.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Imagine Travel

Imagine Travel is een dynamische Belgische touroperator met een passie voor nieuwe reisformules, vreemde culturen, boeiende steden, weergaloze natuur en authenticiteit. Contacteer hen voor hun geselecteerde aanbod, specifieke activiteiten of rondreizen op maat.

Uit jouw magazine

Luxetreinreizen in royale grandeur

Imagine Travel selecteert in elk continent enkele van de meest tot de verbeelding sprekende treinreizen. In hun vorige OpVakantie!-reportage:
  • Fabelachtige trip door Keltisch erfgoed met de Grand Hibernian
  • Koninklijke reis door betoverend Rajasthan met luxetrein Palace On Wheels

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!