Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Seabourn

🛳 Cruiseliefhebber en geïnteresseerd in de oudheid? Met Seabourn vaar je deze zomer 7 dagen langs grote historische schatten tussen Istanbul en Athene.

👀 Op de archeologische site van Efeze kijk je gegarandeerd je ogen uit! Bezoek de Bibliotheek van Celcus, het Grote Theater en de Tempel van Artemis.

🇬🇷 Ontdek de boeiende mix van culturen op het Griekse eiland Rhodos, waar de erfenis van de oude Grieken zich mengt met die van de Turkse belegering, de kruisvaarders en de Italiaanse bezetting.

🏛️ Ontdek ook de mooiste erfgoedparels van Athene. Zoals het Parthenon en de Akropolis, hét symbool van de klassieke oudheid.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Seabourn

Bij Seabourn baad je in ultraluxe. De cruises zijn erg geliefd bij Belgen. Aan boord heerst een ontspannen sfeer waardoor je je meteen thuis voelt.

Uit jouw magazine

Luxecruises van Istanbul naar Athene

De cruiseliefhebbers onder je klanten een buitenkansje aanraden?

Luxerederij Seabourn pakt uit met scherp geprijsde afvaarten naar Turkse en Griekse kusten tijdens het ganse zomerseizoen.

Zo kan je bijvoorbeeld op 21 augustus al op deze 7-daagse cruise aan boord van de Encore in Veranda Suite voor € 3.999 p.p. (inclusief vluchten!).

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!