Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Groepsreizen 50 Plus

Als 50-plusser op reis met een kleine groep gelijkgestemden? Met reisorganisatie Groepsreizen 50 Plus geniet je van een op-en-top programma, met de grootste zorg samengesteld door eigen professionele reisbegeleiders.

🇳🇱  Met niet louter ter plaatse, maar gedurende de volledige reis Nederlandstalige begeleiding. Van vertrek tot thuiskomst in Zaventem.

✅  Kortom, alle vakjes zijn aangevinkt om een bestemming in alle rust en in al zijn facetten te kunnen ontdekken. 

⛩  Ga mee met reisbegeleidster Thérèse De Waele op 25 mei 2022 op 17-daagse groepsreis naar het land van de rijzende zon.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Groepsreizen 50 Plus

Citytrip, culturele rondreis, cruise, ver weg of dichtbij … Met Groepsreizen 50 Plus ontdek je de wereld in een ongedwongen sfeer, samen met andere 50-plussers en met Nederlandstalige begeleiding van bij het vertrek.

Uit jouw magazine

In groep de wereld rond

Groepsreizen 50 Plus is een reisconcept van Inge Bracke en Jempi Reizen. Een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en de ideale partner voor Nederlandstalig begeleide groepsreizen voor 50-plussers in kleinere groep.

Ook alleenreizenden zijn van harte welkom, Groepsreizen 50 Plus voorziet zelfs een formule op kamerdeelbasis.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!