Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Galeries Lafayette Paris Haussmann

Altijd al een Parijse modeshow willen bijwonen? 👠 Echte Franse macarons leren bakken? 🇫🇷 Of na sluitingstijd een art-nouveau-icoon achter de coulissen ontdekken? 👀

In het centrum van mode en ‘art de vivre’, de Franse hoofdstad Parijs, verdwijn je in het prestigieuze Galeries Lafayette Paris Haussmann even naar de art nouveau van de 19e eeuw. Combineer fashion en lifestyle met cultuur en workshops. Reserveer nu je activiteiten bij ons! En krijg ook een geschenkvoucher.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Galeries Lafayette Paris Haussmann

Haal het beste uit jouw weekendje Parijs. Ontdek de eindeloze, vaak exclusieve mogelijkheden van Galeries Lafayette Paris Haussmann, Boulevard Haussmann 40. Alle dagen open.

Uit jouw magazine

Icoon van Franse art de vivre

Laat je klanten meer beleven in Parijs met de unieke activiteiten, workshops en bezoeken achter de scherm! Méér dan shoppen in Galeries Lafayette Paris Haussmann, unieke activiteiten, workshops en bezoeken achter de schermen:
  • Wekelijkse modeshows, uniek in Parijs.
  • Masterclasses van een gerenommeerde chef-kok.
  • Typisch Franse macarons bakken (ook ateliers voor kinderen).
  • Exclusieve rondleiding achter de coulissen in dit art-nouveau-icoon.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!