Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Royal Hotel Sanremo

Een heerlijk mediterraan klimaat, schitterende rotsachtige kust en charmante dorpjes. Het Italiaanse Ligurië, ook wel bekend als de Bloemenrivièra …

Verblijf in 5-sterrenhotel Royal Hotel Sanremo om hemels te genieten van de bijzondere regio, zijn goddelijke geneugten en dolce far niente:

⛳  Golfarrangementen met voordelige en inbegrepen greenfees
🌅  Verken de kustlijn langs fiets- en wandelboulevard van 24 km
🍷  Proef de lievelingswijn van Napoleon

Ook zin om Ligurië luxueus te ontdekken?

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Royal Hotel Sanremo

Royal Hotel Sanremo staat voor 5-sterrenluxe, comfort en Italiaanse verwennerij in een prachtige, zonovergoten omgeving.

Uit jouw magazine

Goddelijk genieten aan de Bloemenrivièra

Hopen je klanten in 2022 in alle luxe te flaneren in het milde en zonnige klimaat van Ligurie?<br> <br> Een échte oase van luxury en rust is Royal Hotel Sanremo aan de Bloemenrivièra. Opgericht in de bloeiperiode van Sanremo, weet het luxeverblijf zijn grootse stijl nog altijd te bewaren.<br> <br> En nog steeds doet het personeel er alles aan om zijn gasten dezelfde luxe te bieden als in de tijd van de belle époque.
Royal Hotel Sanremo_Tourism Golf Cup_02

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!