Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van PONANT

⛵ Le Ponant, de iconische driemaster van de gelijknamige rederij, is terug! Na een grondige renovatie vaart het zeilschip vanaf juni opnieuw uit.

Tussen juni en augustus 2022 doorklief je de golven naar de minerale kusten van Kroatië 🇭🇷 en Montenegro 🇲🇪. Terwijl de wind je buiten de gebaande paden voert, onthullen zich beeldige eilanden en oude havensteden.

🏝 Of heb je meer zin in een tropisch zeilavontuur? Tussen november 2022 en maart 2023 zeilt Le Ponant tien keer rond de Seychellen 🇸🇨. Een totaal nieuwe manier om de archipel, zijn granieten rotsen en koraaleilanden te ervaren. En niet te vergeten de reuzenschildpadden! 🐢

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

PONANT

Le Ponant, de iconische driemaster van de gelijknamige rederij, is terug. Na een grondige renovatie vaart het zeilschip vanaf juni opnieuw uit.

Uit jouw magazine

Gerenoveerd zeilschip Le Ponant

Vanaf juni vaart het vernieuwde zeilschip Le Ponant opnieuw uit. Met 16 kajuiten en suites en een maximale capaciteit van 32 passagiers, belichaamt Le Ponant alles waar de rederij voor staat.

Programma:

  • Jun-aug 2022: 12 afvaarten Dalmatische kust in Kroatie en Montenegro. Nieuwe 8-daagse vaarroute van en naar Dubrovnik.
  • Nov 2022-maa 2023: 10 tropische vaarroutes rond de Seychellen.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!