Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Slovenië

🇸🇮  Slovenië maakt stilaan naam als culinaire bestemming! Dankzij een groene gastronomie, gestoeld op duurzame principes, werd het land verkozen tot Europese Regio van de Gastronomie 2021. Op culinaire reis proef je de smaken van de terroirs.

Tafelen in Slovenië is smullen op elk niveau. Van een charmante dorpsherberg tot hoogstaande gastronomie. De Michelingids telt nu 53 Sloveense restaurants. 🍽

Tweesterrenrestaurant Hiša Franko wordt zelfs tot de 50 beste keukens van de planeet gerekend. Aan het fornuis: Ana Roš, in 2017 nog verkozen tot ‘s werelds beste vrouwelijke chef. 👩‍🍳

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Slovenië

Waar je ook kijkt, Slovenië is een groene, actieve en gezonde bestemming. Het is al jaren een voortrekker in duurzame ontwikkeling, wat hen als eerste land ter wereld de titel Global Green Destination bezorgde.

Uit jouw magazine

Europese Regio van de Gastronomie 2021

Zijn je klanten verlekkerd op gastronomisch reizen?

Doe hen dromen van de smaken van de terroirs in Slovenië, verkozen tot Europese Regio van de Gastronomie 2021.

Gebruik de reportage van OpVakantie! over een culinaire vakantie naar Slovenië.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!