Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Interhome

Een vakantiehuis volgende zomer? Wees er op tijd bij! ⏰

Veel klanten herontdekten vorige zomer de vakantiehuisformule. In die mate zelfs dat de vakantiewoningen van Interhome in Italië 🇮🇹, Frankrijk 🇫🇷, Zwitserland🇨🇭 en Spanje 🇪🇸  zo goed als volgeboekt waren.

Ook voor de zomer van 2022 wacht je best niet te lang om zeker te zijn dat het vakantiehuis van je dromen nog beschikbaar is. 🏡

Waar hoop jij volgende zomer van een vakantiehuis te genieten?

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Interhome

Interhome is dé specialist in de verhuur van vakantiehuizen, met in het aanbod woningen in heel Europa en in de staten California, Florida, Washington en New York City in de USA. Waaronder villa’s met zwembad, chalets, appartementen en zelfs 4.000 huizen waar je tot aan de deur kan skiën!

Uit jouw magazine

Een vakantiehuis volgende zomer? Wees er op tijd bij!

Veel klanten herontdekten vorige zomer de vakantiehuisformule. In die mate zelfs dat de vakantiewoningen van Interhome in Italië, Frankrijk, Zwitserland en Spanje zo goed als volgeboekt waren.

Ook voor komende zomer stellen we vast dat de formule veel gevraagd wordt. Raad je klanten aan om hun gedroomde vakantiehuis zeker op tijd te boeken.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!