Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Rivages du Monde

🍇 De vallei van de Douro ontdekken? Geen betere manier dan met een riviercruise! Zo kan je als wijnliefhebber volop genieten van proeverijen op de terroirs langs de oevers.

⛴ Vraag ons naar de 8-daagse trip met Nederlandstalige begeleiding uit het aanbod van Rivages du Monde.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Rivages du Monde

De aanpak van Rivages du Monde doet dromen van bekende, verrassend bekeken en ongekende horizonten. Van Donau, Douro, Rhône en Saône, tot Wolga en Neva en Mekong. Met een hart voor cultuur, ontdekking en een onvergetelijke, menselijke beleving. Alle cruisemedewerkers waken voortdurend over het vlekkeloze verloop van jouw vakantie.

Uit jouw magazine

Douro, rivier van goud

Willen je klanten de Douro ontdekken met een riviercruise? Of als wijnliefhebber genieten van proeverijen op de terroirs langs de oevers?

Uit het aanbod van Rivages du Monde verscheen in de laatste editie van OpVakantie! een Nederlandstalig begeleide riviercruise. Een 8-daagse trip langs de Douro.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!