Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Ponant

❄️ Door het pakijs varen en de echte geografische Noordpool bereiken, op 90 graden noorderbreedte. De Noordelijke IJszee oversteken. Het uiterste noordoosten van Groenland verkennen, over de Weddellzee en de Rosszee varen, op Peter I-eiland aanmeren …

🛥 Tot dusver waren dat onbereikbare dromen die vanaf deze zomer werkelijkheid worden. In juli staan de eerste expeditiecruises met Le Commandant Charcot op het programma. De eerste elektrische hybride ijsbreker, aangedreven door vloeibaar aardgas. Dit schip van PONANT is een juweel van spitstechnologie en een echte pionier op vlak van milieubewustzijn.

▶️ In dit filmpje van PONANT zie je alvast in avant-première hoe het schip er vanbinnen uitziet: van luxueuze suites en tot lounges met panoramische zichten op het ijs. Alles om de ongerepte arctische gebieden in royaal comfort te ontdekken.

Niet vergeten: bij de lancering van de nieuwe brochures profiteer je zoals steeds van 30% korting met de PONANT Pre-Booking. Van welke cruise lig jij te dromen? Laat het ons nu al weten en geniet van het meest voordelige tarief van het jaar.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Ponant

Waar andere rederijen steeds investeren in grotere en grootstere schepen, kiest PONANT bewust voor klein en intiem. De schepen hebben steeds een menselijke schaal, in de sfeer van een privéjacht. Op die manier bereik je originele en kleine aanleghavens, waar andere schepen niet kunnen komen. En geniet je van een 5-sterrenhotelservice.

Uit jouw magazine

Als eerste naar de échte Noordpool

Enkele edities van OpVakantie! geleden kondigde PONANT de komst van Le Commandant Charcot al aan. Toen zou het schip nog de naam PONANT Icebreaker krijgen.

Benieuwd naar het technische vernuft van deze elektrische hybride ijsbreker? Lees het volledige artikel.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!