Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Grecotel

🕵️‍♂️ Tijdens deze dagen van ‘blijf in uw kot’ aan je scherm gekluisterd voor ‘De Mol’? Wij ook. En we weten alvast in welk hotel hij/zij heeft verbleven in aflevering 6: Grecotel Filoxenia in Kalamata.

🇬🇷 Het hotel is centraal gelegen, dus de ideale uitvalsbasis om de drie zuidelijke schiereilanden van de Peloponnesos te verkennen. Zelf in het hotel van de mol logeren, eens we weer mogen reizen? Geef ons zeker een seintje!

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Grecotel

Citytrip, familievakantie of culturele rondreis Griekenland? Grecotel is een familiale Griekse hotelketen met 30 luxe- en familieresorts (4 en 5 sterren), gelegen aan de mooiste stranden. Beleef een vakantie in alle comfort in Athene, Kreta, de Peloponnesos, Corfu, Kos, Mykonos, Rhodos, Chalkidiki, Alexandroupolis of Larissa.

Uit jouw magazine

Al gedacht aan deze Griekse luxeresorts? 

De Griekse eilanden Kreta, Corfu en Mykonos klinken je wellicht als muziek in de oren. In hun OpVakantie!-reportage zoomen Grecotel en Odysseus samen in op 4 vijfsterrenresorts op de Griekse Eilanden.
  • Kreta: ultieme privacy in exclusief villa-resort Grecotel Amirandes
  • Ook Kreta: Boetiekhotel Grecotel Caramel, ontworpen als een eilandnederzetting.
  • Corfu: Kinderen baas in Grecotel Corfu Imperial, in een van de mooiste kidsclubs
  • Mykonos: relaxen in de blauwe oase van Grecotel Mykonos Blu

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!