Focus op

uit OpVakantie!

Inspireer je klanten met deze kant-en-klare content voor meer potentiële reisaanvragen

Tijd of handen tekort?

We helpen je deze content graag publiceren op je website, sociale media of nieuwsbrief! 

Gebruiksklare post uit het aanbod van Air Transat

Fan van cultuur en natuur? Oost-Canada loont zeker de moeite! Vlak bij bruisende steden als Montréal, Québec en Toronto ontvouwt zich een monumentale natuur. 🌳

🐺 Ten noorden van Québec Stad ligt Laurentides Wildlife Reserve. Spot wildlife zoals wolven, lynxen, elanden, kariboes en zwarte beren.

🌊 Op de grens tussen Canada en de VS vind je de krachtigste waterval van Noord-Amerika: Niagara Falls, met Horseshoe Falls als onbetwistbare uitblinker.

Visuals voor bij de post

Deze visuals in je huisstijl?

Heb je deze beelden liever in lijn met de stijl van je reisonderneming? Geef ons een seintje, we helpen je graag verder.

Air Transat

Vlieg naar Canada met Air Transat, verkozen tot World’s Best Leisure Airline 2021 tijdens de Skytrax World Airline Awards.

Uit jouw magazine

3x rechtstreeks naar Montréal

Sinds deze week vliegt Air Transat drie keer rechtstreeks van Brussel naar Montréal (maandag, dinsdag en vrijdag).

Via Montréal zijn bovendien ook doorverbindingen en stopovers mogelijk vanaf € 100 per stop naar andere Canadese steden.

Gebruik de laatste OpVakantie!-reportage van Air Transat om je klanten te doen dromen over het wildlife en de watervallen van het ongerepte Oost-Canada.

Contacteer deze en andere adverteerders

Aarzel niet om deze en andere reisaanbieders te contacteren voor meer info over hun aanbod, een gezamenlijke actie op poten te zetten of samen een presentatieavond te organiseren!