Travel Design By Lien

Als zelfstandig reisadviseur kan Lien haar 100% inzetten voor jouw gedroomde vakantie. Alles begint met een gemoedelijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de toeristische sector, kent ze de reisindustrie door en door. Ze werkte als hostess op verschillende vakantiebestemmingen en heeft werkervaring in hotels en bij verschillende touroperators en reisorganisaties.

Travel Design by Lien had nog een betaalbare en  gebruiksvriendelijke website nodig. Geen lege doos, maar al gevuld met inspirerende copy en sprekende beelden. Afgestemd op haar toekomstig cliënteel.

Door de integratie van een ‘In de kijker’ module kan Lien makkelijk zelf de inhoud beheren

Aantrekkelijke reispromoties, reisverslagen, nieuwe brochures en interessante vakantienieuwtjes kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Gewoon de voorgedefinieerde velden invullen en het artikel verschijnt automatisch in de huisstijl van haar reismerk. 

En op momenten dat ze er niet toekomt, is het ook voor ons, als extern communicatiespecialist, makkelijk om nieuwe informatie snel en efficiënt toe te voegen. 

Door het aanklikken van de gewenste categorieën verschijnen de artikels waar bezoekers ze verwachten. Rondreizen op de pagina rondreizen, cruises bij cruises enzovoort. Zo vindt elke bezoeker meteen de juiste info

Terugkerende bezoekers krijgen de weg naar de nieuwste reisinformatie hapklaar voorgeschoteld. Lezers van de nieuwsbrief komen rechtstreeks op de nieuwe landingspagina’s.

Reisnieuws delen via hun Facebookpagina gaat ook heel vlot. Gewoon de url in een Facebookbericht plakken en in enkele seconden wordt een aantrekkelijke post gegenereerd. 

Wil je net als Lien ook een website met resultaat?

We bekijken graag wat voor jou de beste aanpak is.