Toeristische dienst Peru

Peru besliste om een Commercial Office te openen in Brussel met als opdracht om export van Peruaanse producten te promoten, investeringen in Peru aan te trekken en Peru te promoten als aantrekkelijke toeristische bestemming.

Voor de toeristische dienst van Peru leverden we volgende diensten:

Analyse, advies & actieplanning

Gezien de middelen voor toerismepromotie eerder beperkt zijn adviseren we om aan de hand van een van onze methodieken met enkele betrokken stake holders de actuele situatie van toerisme naar Peru in kaart te brengen alsook de opportuniteiten om te ontwikkelen. Het resultaat van deze oefening is een concreet actieplan.

Co-marketing, PR & events

Door touroperators, airlines en reisagenten te betrekken creërden we meteen ook goodwill om samen actie te ondernemen. We assisteerden the Commercial Office om deel te nemen aan zorgvuldig geselecteerde workshops en creëerden zelf events samen met geïnteresseerde partners om op een kosten-efficiënte manier de gewenste doelgroepen te ontmoeten en interessante contacten te kunnen leggen.

Creatie van communicatie in het Nederlands

Zoals voor veel bestemmingen is de content van hun website en print doorgaans maar beschikbaar in een beperkt aantal talen. Heel zelden in het Nederlands, nochtans de moedertaal van 26 miljoen Europeanen in het hart van Europa. Door eigen content in het Nederlands te maken kunnen we die bovendien inhoudelijk beter afstemmen op de reizigers van hier. Die content kunnen we zowel on-line als offline helpen verspreiden via een dedicated website, e-newsletter, Facebook-pagina, inspiratiemagazine, …  

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is?