Eskala

Logies, vakantiewoning

Uitdaging

Linda, al jaren actief als reisagent, koopt samen met haar echtgenoot het huis van de buren en wenst er een vakantiewoning en/of woning voor expats van te maken. Ze wensen graag professioneel advies bij het in kaart brengen van de mogelijkheden, het ontwikkelen van hun business model, de creatie van een merknaam met bijhorende huisstijl en een hands-on actieplan om hun reismerk in de markt te zetten.

Analyse & advies

Aan de hand van het Business Model Canvas helpen we Linda & Peter om de 2 opties in kaart te brengen die ze in gedachten hebben. Wat zijn de distributiemogelijkheden en consequenties om de woning als vakantiewoning in de markt te zetten? Wat zijn de voor- en nadelen om zich te richten op expats?

Ontwikkeling Merknaam

Eens de keuze gemaakt is welke richting ze uit willen, helpen we aan de hand van een van onze andere methodieken een merknaam te kiezen en het DNA van de gewenste identiteit te bepalen.

Creatie Logo & Huisstijl

Met deze bouwstenen  ontwikkelen we dan in een volgende stap ook de visuele identiteit en huisstijl.

Aantrekkelijke Responsive Website

Eens het logo en de huisstijl vastliggen wordt ook een eenvoudige bijhorende, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website ontwikkeld die als digitaal uitstalraam dient voor de gewenste doelgroepen.