Meer dan geslaagde BeNe Tourism Golf Cup 2022!

De goesting om elkaar eindelijk opnieuw te kunnen ontmoeten was merkbaar groot. Het weer was geweldig en iedereen had er zin in! Bekijk op deze pagina alle foto's van de BeNe Tourism Golf Cup 2022.

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 5 minuten
28 april 2022
Dit artikel delen:

Op woensdag 27 april vond in de Kempense Golf Club in Mol de tweede BeNe Tourism Golf Cup plaats. Het co-marketingevent creëerde opnieuw een interessant speelveld voor buitenlandse toeristische diensten, luxehotels, rederijen om hun aanbod vanuit golfperspectief in de kijker te zetten bij Belgische en Nederlandse reisprofessionals.

Nabeschouwing BeNe Tourism Golf Cup 2022

Onze tweede editie van het golfevent werd mogelijk gemaakt door Seabourn, Evian Resort Golf Club, Atout France – Brussels, Royal Hotel Sanremo, Golf en Côte d’Opale, Costa Cruises en de toeristische diensten van Curaçao en Ierland. De negen partners sponsorden elk hun eigen team van golfers, bestaande uit reisagenten en touroperators uit België en Nederland die actief zijn in het golfsegment.

v.l.n.r.: Matthieu Camison (Evian Resort Golf Club), Arianna Canavese (Royal Hotel Sanremo), Philippe Bellemans (Gallia), David Connellan (Tourism Ireland), JanHein van de Watering (City 2 City Golf) en Bert Van den Heuvel (Time4Golf).

Winnaar: Team Ierland

Er was een uiteenlopend deelnemersveld van occasionele golfliefhebbers tot diehard-spelers. Voor de spelformule werd gekozen voor Texas Scramble, een fijne variant in teamverband voor golfers van alle niveaus. Team Ierland kroonde zich uiteindelijk tot winnaar van de dag, met David Connellan (Tourism Ireland), JanHein van de Watering (City 2 City Golf), Philippe Bellemans (Gallia) en Bert Van den Heuvel (Time4Golf).

Glenn Verelst van Seabourn vond het event een fijn weerzien met de aanwezige golfspecialisten en reisagenten die zelf ook golf spelen. “Ook veel van onze eigen gasten zijn golfliefhebber en met Seabourn bieden we een goeie mix van cruise- en golfplezier. Op de BeNe Tourism Golf Cup kunnen we ons aanbod vanuit beide perspectieven voorstellen aan reisprofessionals die voeling hebben met de twee.”

Ook Vincent Toulotte van Atout France – Brussels was heel tevreden. “De volledige dag was zeer goed georganiseerd en met de juiste diversiteit van Belgische en Nederlandse reisagenten die met golf bezig zijn. Enkel tevreden gezichten, zowel bij de deelnemers als bij de sponsors.”

Reacties

Op de BeNe Tourism Golf Cup kunnen we ons aanbod vanuit golf- én cruiseperspectief voorstellen aan reisprofessionals die voeling hebben met beiden.
Glenn Verelst
Seabourn
De volledige dag was zeer goed georganiseerd. Enkel tevreden gezichten, zowel bij de deelnemers als bij de sponsors.
Vincent Toulotte
Atout France - Brussels
Dank nogmaals voor de prachtige dag op de Kempense Golf Club. Heb me volledig geamuseerd en topgolf gespeeld.
Jan van de Watering
City 2 City Golf
Video afspelen
Prachtige golfbaan, schitterend weer en de organisatie was echt top!
Matthieu Camison
Evian Resort Golf Club
Bedankt voor dit topevent. Voor Curaçao was het een geslaagd b2b-event met goede contacten. Ook leuke complementaire co-sponsoren.
Sharon Vassell
Curaçao Tourist Board Europe
Bedankt voor de organisatie van dit geslaagde evenement! Het was fijn om persoonlijk kennis te maken. We kijken al uit naar de resultaten van de contacten die zijn ontstaan voor, tijdens en na het toernooi.
Jane Weststrate
PGA Head Golf Professional uit Curaçao
Bedankt voor alle support en assistentie voor en tijdens het event. Een waar plezier om deel te nemen en de verschillende golfreisprofessionals te ontmoeten.
Arianna Canavese
Royal Hotel Sanremo
Bedankt Seabourn voor de superleuke dag! Voor herhaling vatbaar!
Laurence Lauwers
Compass Travel
Heel hartelijk dank voor de mooie dag die we gisteren hebben mogen meemaken. Super!
Veerle Van de Loock
Selectair Time to Travel
Ik wil je danken voor de mooie golfdag gisteren. Het was voor mij de 1ste keer dat ik een tornooi meespeelde en had toch behoorlijk wat stress. De dames van mijn flight, Emma, Joke en Veerle, waren fantastische madammen, ik kon me geen beter gezelschap bedenken. Mooie organisatie en het weer was top! Bedankt!
Ilse Verheyen
Uniglobe E-Travel

Met dank aan

Andere artikels

Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! winter 2023-2024

OpVakantie! bundelt elke keer de bijzonderheden en nieuwigheden uit het aanbod van de deelnemende reisaanbieders. Hier een beknopt overzicht …
OpVakantie!

Lancering OpVakantie! reismagazine winter 2023-2024

Met de wintereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven …

Tennisballentheorie: 3 fouten om te vermijden in je marketingstrategie

Op het eerste zicht hebben tennisballen, marketingstrategie en communicatie niet veel gemeenschappelijk. Toch kunnen we enkele belangrijke lessen leren. …