Gent-o-meter

Korte peiling bij Gentse ondernemingen die (deels) leven van bezoekers

Waarom deze peiling?

De coronacrisis stelt ook onze Gentse ondernemingen die bezoekers over de vloer krijgen voor nieuwe uitdagingen. Maar pas als je die uitdagingen kan benoemen, kan je aan oplossingen werken. We meten graag even de temperatuur en delen de resultaten van deze peiling graag met alle deelnemers.

Wat willen we bereiken?

Ook al werken we in een globale wereld, we geloven sterk in het bundelen van krachten en expertise met de meest kwalitatieve talenten en partners van bij ons. Gezien de nooit geziene tijden, willen we graag de krachten bundelen van Gentse collega-ondernemers die durven geloven in de toekomst. Want samen kunnen we meer. 

PS Als extraatje bieden we alle deelnemers alvast een gratis Web Check. Dan weet je meteen hoe klantgericht je website is voor je online bezoekers. 

Wie zijn we?

KoomBana Bay is een fier en eigenzinnig Gents communicatiebureau, gespecialiseerd in toerisme en hospitality. We helpen kmo’s die (deels) leven van bezoekers graag met betaalbare communicatie, zowel on- als offline. Van gebruiksvriendelijke websites en nieuwsbrieven vol creatieve content, tot inspirerend drukwerk van a tot z. Doe bovendien een beroep op ons professioneel marketing- en communicatieadvies op maat van je kmo, en krijg tot 30% van de kostprijs terugbetaald via de kmo-portefeuille van de Vlaamse Overheid.