Zomerseizoen sfeervol ingezet op Beach BBQ 2022

De Beach BBQ voor reisprofessionals was er weer boenk op. VAB, Air Europa en de Dominicaanse Republiek hieven het glas op de goede start van het zomerseizoen.

Zaakvoerder Axel De Corte
Door Axel De Corte
Leestijd: 3 minuten
13 juni 2022
Dit artikel delen:

Op zaterdag 11 juni trakteerden VAB en Air Europa op een zonnige Beach BBQ. Met de 10e verjaardag van hun vluchten vanuit Brussel, had Air Europa bovendien iets extra’s te vieren. De Dominicaanse Republiek zorgde dan weer opnieuw voor de legendarische zumba-leraar Boubou. De zomerse sfeer zat er dus meteen in.

De sportievelingen waaiden na de middag al binnen. Na een leuke namiddag vol plezante activiteiten (zumba, teambuilding, beach kite …) was het tijd om samen met de reisprofessionals die voor het avondgedeelte kwamen het glas te heffen en aan te schuiven voor een zomerse barbecue. Met zonnige beats tot de zon in de zee onderging en nog enige tijd daarna … 

Foto's

Reacties

Het was héél goed. De teambuilding activiteiten waren leuk. Het beach kiten met wieltjes was een een toffe ervaring. Lekkere BBQ. Prachtig weer. Heel veel leuke reacties gekregen. Alleen maar tevreden gezichten!
Bruno Van Hecke
VAB Reisverzekeringen
Verheugd om de 10de verjaardag van Air Europa met vertrek vanuit Brussel te vieren met dit prachtige, feestelijke evenement. Iedereen had er dan ook heel veel zin in!
Marie Manzah
Air Europa
Ik voelde veel positieve vibes. De Beach BBQ was heel goed georganiseerd, het weer was geweldig en iedereen had het gezellig. Goede ambiance en leuke gesprekken.
Héctor José Torres Vélez
Toeristische Dienst Dominicaanse Republiek
Het was super! Nogmaals bedankt voor de fijne dag!
Isabel Geerts
Heide Travel
Het was een super gezellig weerzien met de collega’s. Een meer dan geslaagde avond.
Kenny Vereenooghe
Frank Devos Reizen
Het was geweldig, eerlijk gezegd. Ik had het helemaal naar mijn zin, het was echt leuk, goede sfeer.
Hanane Ouakhchachi
Helios Voyage Gigatour
Sportieve activiteiten, een beach BBQ en veel geweldige reisprofessionals. De perfecte combinatie op een zonnige dag aan de Belgische kust!
Britta Baeke
Travel Express

Met dank aan

Andere artikels

Bouwstenen voor reisagenten uit OpVakantie! winter 2023-2024

OpVakantie! bundelt elke keer de bijzonderheden en nieuwigheden uit het aanbod van de deelnemende reisaanbieders. Hier een beknopt overzicht …
OpVakantie!

Lancering OpVakantie! reismagazine winter 2023-2024

Met de wintereditie van OpVakantie! krijg je weer originele reisinspiratie in handen om je klanten frisse ideeën te geven …

Tennisballentheorie: 3 fouten om te vermijden in je marketingstrategie

Op het eerste zicht hebben tennisballen, marketingstrategie en communicatie niet veel gemeenschappelijk. Toch kunnen we enkele belangrijke lessen leren. …