Mira Tours

Mira Tours is a travel agency in Flemish Brabant. Whether you are looking for comfort, tranquility, discovery or adventure.

We already provided the following services for Mira Tours:

Case: local marketing met versterkende on- en offline communicatie voor infoavond en profilering cruisespecialist

Zo hielpen we Mira Tours om een Expeditie Antartica met Dixie Dansercoer van Hapag-Lloyd Cruises te promoten en Mira Tours bij uitbreiding te profileren als dé cruisespecialist voor de regio.

  • Idee: Infoavond met gastronomisch diner en Dinxie Dansercoer als gastspreker. Cruiseflyer met een aantrekkelijke greep uit het aanbod van cruises.
  • Angel: Ervoor zorgen dat de juiste potentiële klanten intekenen voor deze lezing.
  • Oplossing: Inschrijven mét bijdrage voor het diner was noodzakelijk. Bij reservatie van een cruise, wordt de deelnamekost verrekend.

Offline

Aantrekkelijke 2-luik flyer als uitnodiging. Tegelijk maakten we van de gelegenheid gebruik om Mira Tours te profileren als dé cruisespecialist voor de regio door een gerichte selectie cruises voor te stellen.

De folder werd op 20.000 exemplaren gedrukt en bus-aan-bus verdeeld in Haacht en omliggende gemeenten.

De folder werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met enkele leveranciers. Zo kon al meteen een flink stuk van de investering gerecupeerd worden. En gezien we nauw samenwerken met de meeste toonaangevende reisaanbieders, hebben we ook toegang tot hun beeldbanken.

Mira Tours geniet ook enkele malen per jaar een inlassing in de regionale Rondom. Enkele weken na het event zorgden we voor een advertentie met een concrete cruiseaanbieding en verwijzing naar o.a. de website voor meer info.

Online

Op de website hadden we voor elke cruise uit de flyer een landingspagina met meer info voorzien.

We zorgen er ook tweewekelijks voor dat er een e-newsletter verzonden wordt.

Enkele weken voor het event verstuurden we een uitnodiging per e-mail met bijkomende info en duidelijke call to action om met één klik in te schrijven. We maakten meteen ook een event aan op de Facebook-pagina van Mira Tours en promootten dit event gericht via social media.

Resultaat

Een gelukkige klant én tevreden leveranciers, want de campagne leverde meerdere cruisedossiers op, waaronder een Antartica Expeditie.

De zaakvoerder diende zich enkel te bekommeren om de organisatie van de avond zelf en de opvolging van zijn geïnteresseerde klanten.