Welke plannen heb jij? We helpen ze graag realiseren.

Je kan daarvoor rekenen op een team van experten en de beste leveranciers.  Want ook al werken we in een globale wereld, we geloven sterk in het bundelen van krachten en expertise met de meest kwalitatieve talenten en partners van bij ons. 

Ons team van experten:

Axel De Corte

 • Zaakvoerder
 • Toerisme Expert
 • Marketing & Communicatie Specialist

Als creatieve gangmaker helpt Axel klanten graag op weg om hun eigen projecten te realiseren. Hij deelt daarbij graag zijn uitgebreide expertise en ervaring in de toerisme- en communicatiesector. Jurist van opleiding, verzeilde Axel al vlug in toerisme. 

Zelfs nog tijdens zijn rechtenstudies als uitwisselingsstudent in Zuid-Afrika. Sedert 2000 is Axel professioneel actief in toerisme en schoolde hij zich permanent bij op marketing- en communicatievlak.

Joke de Vreeze

 • Mede-eigenaar KoomBana Bay
 • Trainer/ Coach
 • Creatieve Ondernemer & auteur

Binnen het team van KoomBana Bay opereert Joke vooral als klankbord en coach. Persoonlijke ontwikkeling en groei liggen Joke nauw aan het hart. Daarom lanceerde Joke Talent & Nest, een talentgerichte praktijk voor training en coaching van kinderen, jongeren en volwassen. Binnen het nest van het gezin, de school of je bedrijf. Meer info »

Joke heeft ook een vlotte pen.  Ze houdt van verhalen vertellen, van kinderen, van reizen. Reizen in het echt en reizen in je hoofd. Ze is auteur van onze prentenboeken gebaseerd op waargebeurde reisverhalen, op kindermaat. Meer info »

 

Karel Van den Bulke

 • Copywriter
 • Contentbeheer
 • Sales- en marketingsupport

Karel is medewerker van het eerste uur bij KoomBana Bay. Nog tijdens zijn studies journalistiek begon de eerste samenwerking als contentmanager voor de website van het Vakantiesalon van Brussel. Een service die KoomBana Bay inmiddels voor verschillende reismerken verzorgt.

Als copywriter stelt Karel jouw boodschap op een inspirerende manier graag op scherp, en zorgt er in één klap voor dat die on- en offline gepubliceerd raakt.

Gertjan Tanghe

 • Creatieve designer
 • Digital media expert
 • Sales- en marketingsupport

 Gertjan voegt 8 jaar communicatie-ervaring in toerisme toe aan ons team. Oud-collega van bij Transeurope, energieke dertiger, liefhebbende echtgenoot en trotse vader. Gertjan is een echte wielerliefhebber, gepassioneerd door toerisme en heeft een groot talent om boodschappen visueel krachtig te vertalen.

Waarom een foto van wilde dolfijnen?

De foto die we gebruiken is genomen in het échte KoomBana Bay. In 2008 hebben we er als vrijwilliger meegewerkt in het Dolphin Discovery Center. De baai van Koombana in West-Australië is een bijzondere unieke plaats. Je kan er wilde dolfijnen vanaf het strand spotten. En als je kniehoog in het water staat zwemmen ze soms zelfs langs je benen heen. Toch ligt KoomBana Bay off the beaten track. 
 
Om meerdere redenen leek KoomBana Bay ons toch een gepaste naam voor ons communicatiebureau gespecialiseerd in toerisme. Je kan er vandaag de dag niet meer omheen. Communicatie is cruciaal voor groot én klein. Het volstaat niet langer om een unieke troef te hebben, bijvoorbeeld wilde dolfijnen waarmee je zo kan zwemmen, of een reisbureau op een premium locatie in de hoofdwinkelstraat van je stad of gemeente. Als je niet op een gepaste manier communiceert waar mensen je kunnen vinden, dan loopt of surft iedereen zomaar aan je voorbij. 
 
Dolfijnen communiceren bovendien op een geheel eigen, unieke en slimme manier én bundelen daarbij graag hun krachten. Wij kiezen ook resoluut om het ‘anders’ te doen en helpen onze klanten graag om hun ‘eigen verhaal’ te ontwikkelen. We geloven ook sterk in het bundelen van middelen, expertise en ervaring.
 
Differentiëren is op ’t eerste zicht misschien niet de eenvoudigste weg, maar als je erin slaagt om je eigen weg te vinden, dan loop je niet steeds anderen achterna, maar ga je resoluut voorop op je eigen pad. Wil je weten wat jouw weg zou kunnen zijn? Contacteer ons gerust. We hebben er een ganse methodiek voor uitgewerkt die inmiddels erkend werd door de KMO-portefeuille.Zo geniet je zelfs van 40% subsidies bij het uittekenen van je eigen ondernemingstraject. 
 
Een derde reden. De kracht van storytelling. Geef toe. Mochten we gewoon Axel De Corte bvba gekozen hebben dan zou dat weinig tot de verbeelding spreken. Een boeiend onderscheidend verhaal daarentegen blijft beter hangen. Uit neurowetenschappelijk onderzoek blijkt immers dat onze hersenen op verhalen zijn ingesteld. Emoties winnen het namelijk van logica! Wanneer je een fantastisch verhaal hoort, komen er chemische stoffen vrij zoals cortisol, oxytocine en dopamine. Storytelling is daarom essentieel in je communicatiemix. In een wereld waarin mensen overspoeld worden met keuzemogelijkheden, is een aantrekkelijk vertrouwenwekkend verhaal vaak doorslaggevend.
 
En tot slot. Mijn totem bij de scouts is dolfijn. Dat maakt de cirkel helemaal rond. 
 
Om deze en nog zoveel meer redenen -die we je bij gelegenheid graag vertellen- hebben we besloten om een foto van wilde dolfijnen in KoomBana Bay als corporate image te gebruiken.