Train je leervermogen

Laat jezelf en je medewerkers groeien, want volgens werkgeversorganisatie Agoria bestaat de helft van de jobs in 2030 vandaag nog niet. Combineer die voorspelling met de razendsnelle digitalisering en automatisering en de conclusie is helder: je talenten blijven ontwikkelen en ontplooien is een must voor jezelf en je medewerkers.
Blog - Train je leervermogen | KoomBana Bay - Tourism marketing & communication agency

Axel De Corte

november 29, 2019

Leestijd: 2 minuten

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Durf meegroeien

Het goede nieuws is dat toegevoegde waarde steeds van mensen komt, ook in de grootste technologiebedrijven. Meegroeien met de veranderende behoeften van klanten zal nu eenmaal een must zijn. Anders gezegd: probeer samen te evolueren!

Train je leerbereidheid. Durf groeidenken. Train jezelf en je werknemers om hun comfortzone te durven verlaten en stap voor stap haalbare uitdagingen aan te gaan. Als je alle dagen een kiezeltje durft te verleggen, zal je versteld staan hoever je na een jaar al geëvolueerd bent.

Veerkracht

Wat de toekomst precies zal brengen, kan niemand met zekerheid voorspellen. Het is wel een feit dat de wereld aan een razendsnel tempo verandert. Train daarom om je veerkracht zodat dit een comfortabele reflex wordt.

Want mensen zullen ook morgen nog altijd zorgen voor toegevoegde waarde. Dus als je zelf en je medewerkers beter worden in het omgaan met veranderingen, zal je dat als bedrijf vanzelf ook beter kunnen.

Coaching nodig?

Benieuwd wat Talent & Nest, de coaching-afdeling van KoomBana Bay kan betekenen voor jou, je medewerkers en organisatie?

Meer informatie »