Luxetreinreizen in royale grandeur

Imagine Travel selecteert in elk continent enkele van de meest tot de verbeelding sprekende treinreizen. In hun vorige OpVakantie!-reportage:
  • Fabelachtige trip door Keltisch erfgoed met de Grand Hibernian
  • Koninklijke reis door betoverend Rajasthan met luxetrein Palace On Wheels
Je klanten inspireren over het aanbod van Imagine Travel?

Kant-en-klare Facebookpost over Imagine Travel

💭 Ook al kunnen we tijdelijk geen buitenlandse reizen maken … dromen over je volgende vakantie, reisplannen maken en boeken voor later mag heus wel.

🚂 Ooit al eens willen reizen met de legendarische Venice Simplon-Orient-Express? In juni 2021 en april 2022 komt deze luxetrein uitzonderlijk naar België. Maak een memorabele treinreis met vertrek of aankomst in Brussel.

❤️ Verlaat even de moderne wereld en keer terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen. Onderweg geniet je van de Zwitserse Alpen, het berglandschap van de Italiaanse dolomieten en ga je op verkenning door de romantische binnenstad van Venetië. Of misschien een gondeltocht?

Kan je niet wachten om deze bijzondere reis zelf mee te maken? We maken deze droom graag werkelijkheid voor jou, eens het weer kan.

Waarom Imagine Travel?

Imagine Travel is een dynamische Belgische touroperator met een passie voor nieuwe reisformules, vreemde culturen, boeiende steden, weergaloze natuur en authenticiteit. Contacteer hen voor hun geselecteerde aanbod, specifieke activiteiten of rondreizen op maat.

Contacteer deze vakantieaanbieder

OpVakantie! ons co-marketingproject

OpVakantie!  is een uniek samenwerkingsproject. We doen dit door de krachten en middelen van reisagenten en vakantie-aanbieders te bundelen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid