De kunst van het genieten

Vragen je cruise-klanten zich af wanneer ze terug op cruise kunnen? Welke bestemmingen beschikbaar zullen zijn en hoe de rederijen alles veilig zullen laten verlopen?

Crystal Cruises heeft alvast zijn Europa-brochure gelanceerd met de geplande afvaarten voor de zomer van 2021.

Download de brochure hier »
Je klanten inspireren over het aanbod van Crystal Cruises?

Kant-en-klare Facebookpost over Crystal Cruises

💭 Terwijl we ons allemaal voorbereiden om sterker uit deze ongekende tijden te komen, droom je misschien ook al van je volgende vakantie. Van oceaanreizen over de Middellandse Zee, de Britse Eilanden en de Oostzee, tot Europese riviercruises of de Adriatische kust …

🛳 Bij Crystal Cruises geniet je alvast van all-inclusive luxecruises met verhoogde maatregelen. Zodat jij volgende zomer in de meest aangename en ontspannende omstandigheden, bovendien ook veilig en gezond te op cruise kan vertrekken.

🤔 Benieuwd naar de maatregelen, bestemmingen, programma’s van Crystal Cruises voor de zomer van 2021?

Download hier alvast de nieuwe Europa-brochure. 📥

Of contacteer ons voor een gedrukt exemplaar.

Waarom Crystal Cruises?

Geen rederij ter wereld die meer onderscheidingen behaalde. Crystal Cruises combineert de voordelen van een groot cruiseschip met de kleinschaligheid en de verwennerij van een klein schip. Hun missie? Je de beste luxecruises aanbieden.

Contacteer deze vakantieaanbieder

OpVakantie! ons co-marketingproject

OpVakantie!  is een uniek samenwerkingsproject. We doen dit door de krachten en middelen van reisagenten en vakantie-aanbieders te bundelen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid