Als eerste naar de échte Noordpool

Enkele edities van OpVakantie! geleden kondigde PONANT de komst van Le Commandant Charcot al aan. Toen zou het schip nog de naam PONANT Icebreaker krijgen.

Benieuwd naar het technische vernuft van deze elektrische hybride ijsbreker? Lees het volledige artikel.
Je klanten inspireren over het aanbod van Ponant?

Kant-en-klare Facebookpost over Ponant

❄️ Door het pakijs varen en de echte geografische Noordpool bereiken, op 90 graden noorderbreedte. De Noordelijke IJszee oversteken. Het uiterste noordoosten van Groenland verkennen, over de Weddellzee en de Rosszee varen, op Peter I-eiland aanmeren …

🛥 Tot dusver waren dat onbereikbare dromen die vanaf deze zomer werkelijkheid worden. In juli staan de eerste expeditiecruises met Le Commandant Charcot op het programma. De eerste elektrische hybride ijsbreker, aangedreven door vloeibaar aardgas. Dit schip van PONANT is een juweel van spitstechnologie en een echte pionier op vlak van milieubewustzijn.

▶️ In dit filmpje van PONANT zie je alvast in avant-première hoe het schip er vanbinnen uitziet: van luxueuze suites en tot lounges met panoramische zichten op het ijs. Alles om de ongerepte arctische gebieden in royaal comfort te ontdekken.

Niet vergeten: bij de lancering van de nieuwe brochures profiteer je zoals steeds van 30% korting met de PONANT Pre-Booking. Van welke cruise lig jij te dromen? Laat het ons nu al weten en geniet van het meest voordelige tarief van het jaar.

Waarom Ponant?

Waar andere rederijen steeds investeren in grotere en grootstere schepen, kiest PONANT bewust voor klein en intiem. De schepen hebben steeds een menselijke schaal, in de sfeer van een privéjacht. Op die manier bereik je originele en kleine aanleghavens, waar andere schepen niet kunnen komen. En geniet je van een 5-sterrenhotelservice.

Contacteer deze vakantieaanbieder

OpVakantie! ons co-marketingproject

OpVakantie!  is een uniek samenwerkingsproject. We doen dit door de krachten en middelen van reisagenten en vakantie-aanbieders te bundelen.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid